• Slider 1
  • BDB2017
  • KM CLUB2017 2

OPGELET: Terreinwijziging KMT - Club Brugge

Geschreven door Peter Verplancke op .

Wegens de aanhoudende droogte en gebrek aan water zal het speelveld op het Stedelijk Sportstadion niet tijdig speelklaar liggen. Er werd dan ook in onderling overleg beslist om de wedstrijd te verplaatsen naar ons vertrouwde kunstgras van De Velodroom langs de Bruggestraat te Torhout.

Voorbereiding A-kern en B-kern met IPU19

Geschreven door Peter Verplancke op .

Het voorbereidingsprogramma is gekend voor zowel A- als B-kern. Deze laatste gaan de voorbereiding volledig samen afwerken met de IPU19. Via één klik kan je de kalender nu direct in je digitale agenda plaatsen, zo hoef je geen enkel evenement te missen. Je kan ook elk evenement apart in je agenda plaatsen of zelfs delen via sociale media met vrienden, klik hiervoor op het evenement. Ga verder naar deze link. Wie geen digitale agenda heeft kan de kalender hieronder vinden via "Lees meer"

Croky Cup 2017-2018

Geschreven door Peter Verplancke op .

Vandaag werd op het bondsgebouw geloot voor de Beker van België ook wel de Croky Cup genaamd.

Rust in vrede

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze club werd op de hoogte gebracht van het overlijden van oud-speler Rony Schoolaert. De Houthulstenaar geboren op 26 juli 1948 stond gekend voor zijn vechtulst op het veld en sfeermaker in de kleedkamer, hij overleed op 27 mei te Roeselare. De uitvaartplechtigheid had plaats op zaterdag 3 juni te Houthulst. http://rouwcentrumtravers.be/wp-content/uploads/2017/05/SCHOOLAERT-RONY.pdf Online condoleren kan via http://rouwcentrumtravers.be/rouwbericht/rony-schoolaert/ 

Torhout 1992 KM - Club Brugge KV

Geschreven door Peter Verplancke op .

Op zaterdag 01 juli om 19u00 ontvangen we de Vice-Kampioen van België, Club Brugge KV!

Een historische wedstrijd, want voor het eerst gaan beide clubs in dezelfde teamwear spelen.

Klik hieronder "lees meer" voor alle info, volg de pagina regelmatig voor updates. UPDATE 22/6/2017

Macron nieuwe teamwear partner voor ons A-elftal

Geschreven door Peter Verplancke op .

Macron wordt ook bij Torhout 1992 KM de nieuwe teamwear partner. Op vraag van Club Brugge KV stapt KMT dus mee in zee met het Italiaanse topmerk. Hiermee onderstreept onze club de goede banden met blauwzwart.
Macron is het 4de grootste sportvoetbalmerk in het Europese voetbal en is kledijpartner van meer dan 50 voetbalclubs. Naast Club Brugge zijn daar in verschillende landen topclubs bij als Vitesse Arnhem, Sporting Lissabon, Lazio Roma, OGC Nice, Crystal Palace, Stoke City en Deportivo La Coruna.
Macron wil zich met deze samenwerking ook in het amateurvoetbal in België profileren en biedt onze club net als bij Club Brugge een kwalitatieve lijn aan. En zoals het de laatste jaren al het geval was bij KMT zal onze club ook nu zelf het home en awayshirt ontwerpen. Op de onthulling hiervan is het wachten tot de ploegvoorstelling op zondag 25 juni.