dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Home
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • tn 2017 2018 Beloften

KSV Temse - KMT

Geschreven door Peter Verplancke op .

Vanavond om 20u00 speelt onze ploeg de eerste match van de terugronde op KSV Temse, iedereen weet nog wel op welke manier de heenmatch op 1-2 eindigde. Het is meteen ook de laatste match onder leiding van interim trainer Nigel Smith die vanaf maandag terug assistent trainer wordt onder Bruno Debo.

KMT (B) - KSV Temse (B) 5-2

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze beloften wonnen de eerste match van de terugronde met 5-2, de heenmatch won KMT ook al met 1-2. De opstelling, statistieken en wedstrijdverslag vind je op de wedstrijdpagina.

Bruno Debo moet KMT van degradatie behoeden!

Geschreven door Peter Verplancke op .

Gisteravond stelden voorzitter D'Hoore samen met ondervoorzitters Vermeersch en Bossuyt onze nieuwe hoofdtrainer Bruno Debo voor. Lees verder voor de persmededeling.

Beloften/U21 Club Brugge KV - Waasland-Beveren

Geschreven door Peter Verplancke op .

De afgelaste wedstrijd van de beloften/U21 van Club Brugge tegen Waasland-Beveren van deze week maandag, zal nu op zaterdag 16 december om 14u00 gespeeld worden op het kunstgras van De Velodroom. De algemene inkom is 5,00 euro.

Nog geen beslissing over nieuwe hoofdtrainer!

Geschreven door Peter Verplancke op .

Er zal vandaag dan toch nog geen definitieve beslissing vallen over wie de nieuwe hoofdtrainer wordt van onze club. Tot nader order zullen Nigel Smith en Tom Vandenbussche de wedstrijd van volgend weekend op Temse in alle rust voorbereiden. Als alles goed gaat zal er donderdag witte rook zijn boven De Velodroom.

Afgelaste wedstrijd te spelen op 7 januari 2018

Geschreven door Peter Verplancke op .

Vandaag kregen we het bericht van het "Departement Competitie van de KBVB" dat de afgelaste wedstrijden van vorig weekend moeten gespeeld worden op zondag 7 januari 2018. We spelen dan dus om 15u00 op het veld van Halle tegen SK Pepingen-Halle.