• Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • KM15B2B flyer1
  • 2017 11 05 Mosselfestijn Custom
  • tn 2017 2018 Beloften

FC Gullegem - KMT

Geschreven door Peter Verplancke op .

MATCHDAY! Straks om 15u00 spelen we op het nieuwe kunstgras van Gullegem. Kan KMT na twee keer vier tegendoelpunten de rug rechten en met een overwinning naar huis komen? De opstelliingen vind je reeds op de wedstrijdpagina.

KMT (B) - FC Gullegem (B) 3-2

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze beloften wonnen vrijdagavond met 3-2 van FC Gullegem. Jordi Maes bracht de ploeg in de allerlaatste minuut in extase door de winning goal aan te tekenen. Ietwat gevleide overwinnig maar in vorige wedstrijden kreeg onze jonge groep ook niet altijd wat het verdiende. Opstelling, statistieken en wedstrijdverslag vind je op de wedstrijdpagina.

Torhout 1992 gaat in zee met professionele eSporter

Geschreven door Peter Verplancke op .

Torhout 1992 KM is zeer verheugd om als eerste Vlaamse- en tevens als eerste amateurvoetbalclub, een samenwerking aan te gaan met een professionele FIFA eSporter. Een primeur dus voor het Belgisch voetbal want in België hebben met Anderlecht, Standard en Moeskroen slechts drie profclubs een eSporter in dienst.

Man of the match!

Geschreven door Peter Verplancke op .

KMT verloor voor het tweede weekend op rij met vier tegengoals maar toch moest er opnieuw een man van de match verkozen worden. Niet gemakkelijk dus!

Programmawijziging!

Geschreven door Peter Verplancke op .

OPGELET: De wedstrijd van de 17de speeldag die normaal gepland stond voor 14 januari op K. Olsa Brakel wordt in onderling overleg verplaatst naar zaterdag 23 december om 15u00. Noteer alvast deze datum in uw agenda.

Geen supportersbus naar Gullegem

Geschreven door Peter Verplancke op .

Zondag zal opnieuw geen supportersbus rijden voor de korte verplaatsing naar Gullegem. Wie dat wenst kan afspreken aan Cafe Velodroom om te carpoolen.