Competities terug stilgelegd

Competities terug stilgelegd

Ironisch genoeg speelden we vorig seizoen onze laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen FC Lebbeke. En tegen wie speelden we vorig weekend thuis op De Velodroom? Juist, opnieuw FC Lebbeke. Als dat maar geen slecht voorteken wordt!

Door de beslissingen om tot nader order geen competitiewedstrijden meer te spelen heeft manager/trainer Degomme beslist om (voorlopig?) ook geen trainingen meer te laten doorgaan en al zeker geen vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Als je spelers in gevaar brengt door competitiewedstrijden te spelen, dan ook door vriendenmatchen te spelen dus! Het is nu even afwachten op verdere communicatie vanuit Voetbal Vlaanderen of- en wanneer er terug zal gespeeld worden.

Nochtans werden bij onze club alle maatregelen goed nageleefd, elke training en wedstrijden werden temperaturen opgemeten van spelers en staf, droeg iedereen een mondmasker tot in de kleedkamer en werden handen goed ontsmet bij het betreden van het stadion. We hadden tot op heden dan ook nog een enkel probleem bij onze A-kern. Ook bij onze tegenstanders en publiek werden de temperaturen gemeten.

Laat ons hopen dat we zo snel mogelijk terug het seizoen kunnen hervatten, hou het ondertussen veilig zowel voor uzelf als uw naasten. Samen komen we er doorheen!

Voor meer info over de trainingen en wedstrijden van de jeugdwerking verwijzen we jullie graag door naar de jeugdwebsite www.kmtorhoutjeugd.be

KMT... One Team... One Family...

#samentegencorona #keepitsave #houhetveilig