Contractverlengingen

Contractverlengingen

De 22-jarige Jasper Meeuws (26/06/1996) bereikte een akkoord om ook volgend seizoen deel uit te maken van onze keerpersclan.

Hij zette zijn eerste voetbalpassen bij SK Oostnieuwkerke en kwam als jeugdspeler al bij onze club terecht. Als 17-jarige kreeg hij voor het eerst een contract bij de A-kern. In 2015 verliet hij onze club om meer speelkansen te verwerven bij eerste provincialer KSV De Ruiter, de Roeselaarse club die hij na één seizoen verliet voor derde amateurklasser Eendracht Wervik waar hij ook slechts één seizoen zou verblijven om daarna terug te keren naar Torhout. Zo begint hij in zijn tweede doorgang bij onze club aan zijn tweede seizoen.

Ook met de pas 23 jaar geworden Anouk Vanysacker (04/03/1996) die drie seizoenen geleden over kwam van de beloften van KSV Cercle Brugge kwam onze club tot een nieuw akkoord.

De middenvelder zette zijn eerste passen in het voetbal in 2002 bij KSV Diksmuide. In 2007 trok hij als elf jarige naar KSV Roeselare waarna hij vanaf 2009 bij KSV Cercle Brugge het grootste deel van zijn jeugdopleiding zou genieten en doorstromen tot aan de beloften.

Ook met de pas 23 jaar geworden Darren Steur (10/03/1996) kwam onze club tot een nieuwe overeenkomst. De jonge Torhoutenaar die drie seizoenen geleden overkwam van de beloften van KSV Roeselare, waar hij ook de jeugdrangen doorliep, blijft dus ook volgend seizoen op De Velodroom actief.

De polyvalente verdediger/middenvelder mocht bij KSVR enkele keren (vooral vriendschappelijk) opdraven bij de A-kern onder trainer Franky Van der Elst maar koos in 2016 toch voor onze club waar hij zich goed voelt en zich verder wil ontwikkelen.

Een vierde blijver is net iets jonger en kwam in de wintermercato over van FC Gullegem. De 20 jarige aanvaller Laurenz Simoens (21-04-1998) startte zijn carrière in 2004 bij Daring Brugge VV waar hij al na één seizoen ontdekt werd door Cercle Brugge KSV. Daar zou hij de rest van zijn jeugdloopbaan verder zetten om van 2015 voor het A-elftal te spelen. In januari 2017 werd hij uitgeleend aan FC Gullegem waarna hij op het einde van het seizoen een definitieve overgang maakte naar 2de amateurklasse. 

Een vijfde overeenkomst werd gemaakt met de jongste maar enorm getalenteerde 17 jarige Matteo Couwyzer (01-10-2001). De middenvelder die begon te voetballen bij Club en Cercle Brugge is een eigen jeugd product die dit seizoen al vanuit de beloften aan de A-kern werd toegevoegd maar nu ook terecht zijn eerste volwaardige spelerscontract versierde.

Onze club wenst hen allen succes toe!