Derde keer op zeer korte tijd rouwnieuws bij onze club

Derde keer op zeer korte tijd rouwnieuws bij onze club

We vernamen het heengaan van Jos Denolf (16/011/1971-04/04/2021).

Jos die onverwacht thuis op veel te jonge leeftijd is overleden is een ex-jeugdpeler van onze club en was zaakvoerder van Deno Computers waarmee hij ook lid was van de businessclub KM15 B2B en sponsor van de club, tot hij zijn zaak overliet aan Electro Taelman die nu zelf ook sponsor is van onze club. Hij laat twee kinderen na, waarvan zijn zoon Arne ook jarenlang speler was van onze club tot aan de U21 en ook bij de beloften speelde.

Jos was ook de zoon van onze Gerechtelijk Correspondent Michel Denolf, tevens pennigmeester van supportersclub De Clubboys.

Door de nationale voorzorgsmaatregelen zal de uitvaart in beperkte familiekring plaatsvinden. Na de crematie volgt de bijzetting van de asurne in een urnengrafkelder op de begraafplaats ‘Stiltepark De Warande’ te Torhout. U kunt Jos een groet brengen t.e.m. donderdag 8 april in rouwcentrum Logghe, Amersveldestraat 10 te Kortemark. Elke weekdag van 16 tot 19 uur. U kunt uw medeleven betuigen via www.logghe-geert.be

Langs deze weg wensen wij de familie en vrienden van Jos onze oprechte deelneming toe en heel veel sterkte in deze zware periode.

de heer Jos Denolf