Eerste inkomende transfer

Eerste inkomende transfer

Naast operatie redding is onze club achter de schermen ondertussen ook hard werk aan het maken aan de ploeg voor volgend seizoen.

Dan zal ook onze nieuwe hoofdtrainer Didier Degomme samen werken met assistent trainer Nigel Smith die daarmee zijn derde seizoen zal aanvangen bij onze club. Eerstdaags volgen ook de gesprekken met keepertrainer Dries Lievens om de trainersstaf te vervolledigen.

Verder kunnen we u melden dat de eerste verkennende gesprekken met de huidige spelerskern gestart zijn en dat ook daar snel duidelijkheid verwacht wordt. Meer hierover later.

Ondertussen kunnen we u ook al een eerste inkomende transfer meegeven. Aanvaller Vince Geryl (Brugge 22/06/1989) momenteel aan de slag bij reeksgenoot KSKV Zwevezele heeft een akkoord bereikt om volgend seizoen aan de slag te gaan bij Torhout 1992 KM.

De Izegemnaar heeft al heel wat ervaring in de nationale reeksen onder andere bij KSV Diksmuide (2011) KVK Ieper dat later opging in fusieclub KVK Westhoek (2012), KMSK Deinze (2014), OMS Ingelmunster (2015) dat in 2017 fusieclub Mandel United werd en KSKV Zwevezele (2018).

Zijn jeugdopleiding kreeg hij bij KFC Varsenare (1995) waar hij al vroeg weggeplukt werd door Club Brugge KV (1997), op zijn zestiende jaar speelde hij opnieuw voor KFC Varsenare (2005) waarbij hij ook in het A-elftal debuteerde. Daarna trok hij naar 1ste provincialer KVC Wingene (2010) waarmee hij via de eindronde promoveerde naar de nationale reeksen, toch verkoos hij ervoor om bij KSV Diksmuide aan de slag te gaan in de toenmalige bevorderingsreeks.

We heten Vince van harte welkom bij onze familiale club en wensen hem veel sportief succes toe.

 

 

Sportieve groeten,

 

Peter Verplancke

Persverantwoordelijke KMT