Ex. Zedelgem - KMT 2-5

Ex. Zedelgem - KMT 2-5

Supporters toegelaten en kantine open, zo hoort het tijdens voetbalwedstrijden.

KMT startte met De Witte, Verhaeghe, Schmisser (testspeler), Pype, Ballegeer, Vanysacker, Neu, Hollevoet, Couwyzer, Margo en Desitter.

KMT speelde traag het eerste half uur en kwam dan ook op achtestand toen Behaeghel bij de eerste kans na 20 minuten mocht inkoppen. Het laatst kwartier speelde KM iets sneller maar bij dom balverlies mocht het blij zijn dat een lobbal vanop de middellijn op de dwarsligger uiteen spatte. 

Vlak voor rust kon KM dan toch de aansluiting maken als Margo een voorzet van Neu in doel kopt. We gaan rusten met 1-1.

Twee vervangingen aan de rust, Kostyrka en Seron komen in de plaats van Hollevoet en Desitter.

Na acht minuten laat Kostyrka zich al meteen opmerken, na een steal gaat hij alleen op de de doelman af en tikt het balletje simpel in het net, 1-2. 

Met nog 25 minuten op de klok zes vervangingen bij KMT en dat zou een heel ander spelbeeld geven. In Vanhaecke, Andries, Simoens, Coppin, Vandewiele en Vermeulen Uit Schmisser, Verhaeghe, Ballegeer, Neu, Couwyzer en Margo.

Het was even zoeken naar de juiste opstelling en een minuut na die vervanging kon Benoot via een afgeweken bal de bordjes terug in evenwicht brengen, 2-2.

KM duwde nu door en de bezoekers kwamen er niet meer aan te pas. Bij minuut 67 wordt een voorzet van Simoens op de doelman gekopt maar Vanhaecke kan de rebound toch in doel werken, 2-3. Zes minuten later een gemeten hoekschop van Vanhaecke en Vandewiele kan aan de tweede paal inkoppen, 2-4. Met nog acht minuten te spelen kan Coppin profiteren van geharrewar voor doel en van dichtbij de 2-5 eindstand op het bord zetten.

De tevreden trainersstaf zagen enkele mooie dingen waarop we verder kunnen bouwen, er zit duidelijk muziek in deze jonge groep.

Volgende wedstrijd zondag om 16u00 opnieuw met publiek op het veld van KRC Harelbeke

Zedelgem KMT