Extra sportief nieuws

Extra sportief nieuws

Na rijp beraad en overleg met het bestuur van KM Torhout heeft trainer Didier Degomme besloten om op het einde van het seizoen te stoppen als trainer van het eerste elftal van KM Torhout. De combinatie Trainer/Coach zijn enerzijds, en Sportief Manager zijn anderzijds, in de functie zoals hijzelf en de club dit voor ogen hadden binnen KM Torhout is heel moeilijk te combineren met daarnaast ook nog een fulltime dagtaak.

Daarom werd besloten dat hij vanaf volgend seizoen enkel nog de taak van Sportief Manager van KM Torhout op zich zal nemen. De taken zullen in samenspraak met het beheer volledig uitgewerkt worden en de bedoeling is om KM Torhout organisatorisch en structureel nog beter te laten functioneren dan nu reeds het geval is.

Hij zal hiervoor onder andere nauw samenwerken met jeugdmanager Kris Defreyne om in de toekomst nog meer eigen jeugd te kunnen laten doorstromen naar het A-elftal. Ook krijgt hij de belangrijke taak om samen met de toekomstige trainersstaf KM Torhout zo snel als mogelijk terug naar 2de Afdeling Voetbal Vlaanderen te loodsen waar onze club thuis hoort.

Zijn eerste taak echter zal dus zijn om intern de nodige gesprekken te voeren en zo snel mogelijk een nieuwe sportieve staf voor de A-kern samen te stellen, inclusief een nieuwe hoofdtrainer. Kandidaten kunnen zich dus melden bij Didier Degomme.

Onze club wenst u ondertussen nog een prettig eindejaar, hou het veilig en gezond zodat we elkaar snel terug op of rond een voetbalveld kunnen ontmoeten.

KMT... ONE TEAM... ONE FAMILY...