Francs Borains - KMT 6-1

Francs Borains - KMT 6-1

Tegen "profclub" Francs Borains kwam een einde aan onze droom, en die werd een dag nadien zelfs een nachtmerrie als de Walen tegen Club Brugge werden geloot.

Toch was de uitschakeling niet verrassend, de ploeg eindigde vorig seizoen derde en wil en moet nu zelfs met een quasi volledige profclub de promotie naar 1ste amateur waarmaken.

Het ging goed tot aan het kwartier Lai de openingstreffer op het bord zette, 1-0. KMT sloeg terug en via Coppin werd het na 36 minuten 1-1. Vlak voor rust kreeg (letterlijk en figuurlijk!) de thuisploeg een strafschop. Chaabi scoorde en zo stond het meteen aan de rust 2-1 voor de thuisploeg.

Een tiental minuten na de rust kreeg KMT de kans op de gelijkmaker maar bij een counter op dezelfde actie scoorde onze ex-speler Marvin Turcan de 3-1. Een zware klap voor onze spelers die dit niet meer te boven kwamen.

Een niet al te koosjer fluitende ref gaf nog drie van de in totaal vier gele kaarten aan KMT en zelfs opnieuw een strafschop. Zorbo (strafschop), Gomis en Moudio zorgden voor de zware 6-1 cijfers.

Verdiende overwinning van de thuisploeg die een maatje te groot was voor KMT, nu op naar zaterdag voor de eerste en veel belangrijkere competitiewedstrijd op het veld van KVK Ninove.

Francs Borains