Geen groepstrainingen meer bij KM

Geen groepstrainingen meer bij KM

Gezien we op dit moment in de voorziene zomerstop zitten, zullen er geen groepstrainingen meer georganiseerd worden, bij zowel jeugd als seniores.

Het heeft geen zin dat nog te doen zonder doel en zeker ook gezien zowel bij de jeugd als het A-elftal al heel wat spelers een andere club vonden. Alle teams bij onze club zijn dan ook al aangevuld met nieuw aangetrokken spelers.

Wel blijven we verder werken zoals voorheen met online trainingen en individuele oefenschema’s die doorgegeven werden door de trainers. Alle spelers moeten de gegevens van hun oefensessies doorgeven aan hun respectievelijke trainers.

A-Kern:

Trainer/manager Didier Degomme hoopt indien alles goed verloopt de groepstrainingen te kunnen hervatten halfweg juli zoals voorzien, om dan vanaf 1 augustus met wedstrijden te mogen starten zoals reeds eerder beslist door de veiligheidsraad. Het feit dat er in juli geen wedstrijden gespeeld mogen worden, betekent ook dat de jaarlijkese wedstrijd eind juni/begin juli tegen Club Brugge wegvalt. Een andere datum vinden is onmogelijk.

Onze eerste bekerwedstrijd in de tweede ronde staat gepland in het eerste weekend van augustus, de eerste competitiewedstrijd in het laatste weekend van augustus. Dit kan nog aangepast worden, gezien de eerste ronde voor provinciale ploegen eind juli gepland staat maar er dan nog geen wedstrijden mogen gespeeld worden. Hiervoor blijft het nog afwachten wat de bondsintanties gaan beslissen en of de veiligheidsraad bij haar huidig standpunt blijft.

Jeugdwerking en beloften:

Jeugdmanager Kris Defreyne hoopt ook kort na het A-elftal met de groepstrainingen te kunnen herbeginnen om net zoals de A-kern op het voor hen voorziene tijdstip met de oefenwedstrijden en competities te starten.

Ondertussen zijn Didier en Kris samen met alle trainers druk bezig om de oefenprogramma's samen te stellen om van het volgende seizoen een sportief succesvol jaar te maken voor alle teams!

Hou jullie gezond en hopelijk tot snel.

KMT... One Team... One Family...