Goed nieuws van de crisiscel corona Stad Torhout

Goed nieuws van de crisiscel corona Stad Torhout

De crisiscel heeft beslist dat we met zekerheid (als er geen onvoorziene omstandigheden gebeuren!) de oefenwedstrijd van 26 augustus op De Velodroom tegen 1ste provincialer KVV Koksijde/Oostduinkerke van onze ex-speler Nick Degrootte mogen spelen MET gebruik van kleedkamers en douches.

Daaropvolgend mogen we dus ook de eerste bekerronde thuis tegen RC Lauwe op 29/30 augustus spelen op De Velodroom. Wel blijft het nog twijfelachtig of we de wedstrijden zonder of met het maximale aantal toeschouwers van 200 gaan mogen spelen en dus ook of de kantine op het veld zal open gaan.

Dinsdag 11 augustus komt de crisiscel terug bijeen in het bijzijn van burgemeester Kristof Audenaert en daar zal beslist worden of we ook de kleedkamers en douches ook al vroeger terug in gebruik mogen nemen. Ook de beslissing over het al dan niet toelaten van toeschouwers zal daar besproken worden maar dat kan ook nog naar een latere datum verschoven worden.

We houden jullie verder op de hoogte van zodra we meer nieuws hebben.

Gisteren werd door de sportieve staf beslist om door de hitte de training af te werken om 20u00 en dat zal ook zo zijn voor volgende maandag op De Engel in Ichtegem en dinsdag op De Velodroom.

HOU HET ONDERTUSSEN VEILIG EN BLIJF GEZOND!

UPDATE 11/08/2020

ER MAG NOG TOT EIND VAN DE MAAND GEEN GEBRUIK WORDEN GEMAAKT VAN KLEEDKAMERS EN DOUCHES. ENKEL TIJDENS DE WEDSTRIJDEN VAN 26 EN 29-30 AUGUSTUS WORDT EEN UITZONDERING TOEGESTAAN. 

DEZE TWEE WEDSTRIJDEN MOETEN WEL DOORGAAN ZONDER PUBLIEK!!!