KMT - Cercle Brugge KSV Beloften 1-1

KMT - Cercle Brugge KSV Beloften 1-1

Bij KMT deed testspeler Jens Peremans één helft bevredigend mee, hij bleef aan de rust uit voorzorg in de kleedkamer. De bezoekers begonnen de wedstrijd met vijf spelers uit de A-kern die matchritme moesten opdoen, namelijk Suffys, Sousa, Somers, Antognelli en Zutterman. Ze begonnen dan ook sterk aan de wedstrijd en na drie minuten raakten ze al de paal. In een aangename eerste helft was duidelijk dat de bezoekers nooit stil gelegen hadden en dit seizoen ook al enkele oefenwedstrijden in de benen hadden. Toch kwamen beide ploegen dicht bij een doelpunt maar het bleeft 0-0 aan de rust. De gevaarlijkste kansen waren wel voor de bezoekers.

In de tweede helft deden beide ploegen heel wat vervangingen en dat kwam het spel niet ten goede. Na een misverstand achterin bij de bezoekers kon Andries profiteren en zo de eerste bal voor KMT van het seizoen tegen de netten prikken, 1-0 iets na het uur. Met nog zeven minuten op de klok konden ook Vervaecke voor de bezoekers een misverstand bij de thuisdefensie afstraffen en de verdiende 1-1 gelijkmaker op het bord zetten. Beide teams kregen nog enkele kansen, maar de doelmannen deden verder goed hun werk waardoor de score niet verder opliep.

Hoopgevende eerste oefenwedstrijd van KMT dat telkens met enkele beloften op het veld stond, zeker in de eerste helft tegen een halve A-kern ploeg van Cercle.

Opstelling KMT: Dutoit, Pyck, Hollevoet, Rogiers, Vereecke, Vandewiele, Andries, Vermeulen, Thompson, Peremans en Huysentruyt.

Kwamen in: 46' De Witte, Pype, Varkas, Desitter en De Kerpel 70' Mestdagh, Timmerman en Ooghe.

Cercle