KMT - KSV Anzegem 2-0

KMT - KSV Anzegem 2-0

KMT met een onuitgegeven defensie speelde een heel volwassen wedstrijd en domineerde bijna de ganse wedstrijd door. Ondanks dat het nog heel wat kernspelers moest missen maar ook de bezoekers waren nog niet compleet.

Na een resem kansen te hebben gemist kon Hollevoet kort voor rust toch nog de verdiende opener op het bord zetten op voorzet van Neu. Meteen was 1-0 ook de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld al lag het tempo iets lager door de vervangingen bij beide ploegen. Vlak voor het uur moest Belpaire die aan de rust aan de kant was gebleven terug het veld ingestuurd worden om de gekwetste Huysentruyt te vervangen. Die laatste moest naar spoed om een open wonde boven het oog te naaien.

Ondertussen had Ruben Pyck na 51 minuten al de score verdubbeld na een aarzelling in de defensie bij de bezoekers. KMT kreeg nog enkele kansen om de score te verhogen maar deed dat niet.

Verdiende overwinning met bij momenten goed voetbal, veel kansen, twee doelpunten en vooral ook weinig weggegeven achterin en de nul op het bord gehouden. Hoopgevend dus!

Opstelling KMT 1ste helft: Ampe, Hollevoet, Rogiers, Belpaire, Margo, Pyck, Andries, Vermeulen, Vandewiele, Neu en Huysentruyt.

Opstellling KMT 2de helft: Ampe, Puskaz, Hollevoet (66'), Rogiers (66'), Pyck, De Kerpel, Timmerman, Vermeulen, Vandewiele, Neu (66') en Huysentruyt (58').

Vielen nog in tijdens de tweede helft: Belpaire (58'), De Feudis (66'), Mestdagh (66'), Thompson (66')

Anzegem