KMT B - KFC Lissewege (3P) 7-1

KMT B - KFC Lissewege (3P) 7-1

De beloften namen onmiddelijk het heft in handen en kregen al direct enkele kansjes. Toch kwamen de bezoekers tegen de gang van het spel in op voorsprong via een mooi afgewerkte lobbal na tien minuten van Ballegeer, 0-1.

Acht minuten later stonden de bordjes tal terug in evenwicht als Verstraete er met een mooie eenmansactie 1-1 van maakte. De beloften bleven baas en speelden bij momenten de bal goed rond. Toch duurde het tot vijf miuten voor rust toen Timmerman met de actie Casteleyn bediende en de verdiende 2-1 voorsprong op het bord tikte. Meteen ook de ruststand.

Kort na rust vier dolle minuten bij KM, de bezoekers konden het tempo niet meer aan. Eerst een steal van Mestdagh en koel alleen voor de doelman afgewerkt, 3-1. Een minuut later bediende diezelfde Mestdagh Thompson die keihard inkopte, 4-1. En nog eens drie minuten later kon Timmerman de bal onderscheppên en de ganse verdediging rollen om zo met een opwippertje de doelman te verschalken, 5-1.

De wedstrijd doofde nu iets uit al stond er maar één ploeg meer op het veld. Met nog acht minuten te spelen kon ook Cissé Bakongo na een actie op links de bal tegen de touwen prikken, 6-1. In de allerlaatste minuut kreeg ook Varkas een intikkertje cadeau als afsluiting van een walk over.

Wedstrijdblad nog niet ter beschikking.