KMT B - KVK Westhoek 2-3

KMT B - KVK Westhoek 2-3

Er stonden nog maar twaalf minuten op de klok en het stond al 0-2. Daarvoor had nog geen enkele ploeg een doelkans gekregen. Gaillez zorgde voor de 0-1 en even later kon Vandewalle de score verdubbelen.

Toen KM wakker werd en beter in het spel kwam kon het de aansluitingstreffer aantekenen na een own-goal van Azabe op vrije trap. We gingen rusten met 1-2, op dat moment misschien wel gerechtigd voor de bezoekers.

Na rust ging KM op zoek naar het tweede doelpunt maar dat lukte net niet. En wanneer Vandewalle met zijn tweede van de avond er 1-3 van maakte leek de wedstrijd gespeeld.

Toch gaf KM niet op, en net dat siert de jonge ploeg die met twaalf van de vijftien spelers uit de jaren 2002 en 2003 op het terrein stonden. Reken daarbij twee spelers uit de A-kern van 2000 en Harry Hollevoet terugkerend uit blessure uit 1991.

Met nog een kleine twintig minuten op de klok kon De Kerpel opnieuw de aansluitingstreffer aantekenen, het werd 2-3 en de ploeg ging nu terug voluit geloven dat er nog meer inzat.

Jammer genoeg was een sterk slotoffensief niet genoeg. In de laatste minuut ging de bal zelfs nog twee maal tegen de dwarsligger, een zware ontgoocheling voor de gasten die ervoor gestreden hadden. Een gelijkspel had hier zeker op zijn plaats geweest!

Beloften Westhoek