KSCT Menen - Reserven Amateur A 1-3

KSCT Menen - Reserven Amateur A 1-3

KMT speelde een heel volwassen eerste helft. Al vroeg kwamen onze jongens op voorsprong als Vervalle een vrije trap perfect op het hoofd van Tanghe schilderde die keihard in doel kopte, 0-1.

Kort nadien moest doelman Bauwens een goede redding met de voet brengen na een mistasten in de defensie.

Een tiental minuten later werd het 0-2 op een snelle uitbraak. De bal kwam bij Tanghe die Couwyzer langs de lijn het straatje instuurde en zo allen voor de doelman overhoeks binnen schoot.

KMT bleef verder domineren en dat loonde kort voor rust met een derde doelpunt. Een mooie combinatie Couwyzer richting Tanghe die met een strakke voorzet Catteuw bereikte en de bal in doel duwde, 0-3. Meteen ook de ruststand.

De tweede helft kreeg KMT het iets moelijker, nadat de thuisploeg twee vervangingen doorvoerde waaronder Greg Mahau, stiefzoon van onze trainer van het A-elftal Bruno Debo.

Op het uur loonde dat ook voor de thuisploeg als doelman Bauwens bij het plukken van een gemakkelijke bal in doel werd geduwd maar de scheids zag er geen fout in, de bal werd dan maar van dichtbij ingeschoten en zo stond de thuisploeg ook op het bord, 1-3.

KMT morste nog met een resem kansen en zo eindigde de wedstrijd op een verdiende 1-3 overwinning.

KMT blijft zo stevig op een mooie vijfde plaats staan en ontvangt volgende vrijdag het vierde geklasseerde FC Gullegem.

KMT: Bauwens, Van Tieghem, Maes, Leeman, Samyn, Van Ruysseveldt, Couwyzer (85' Corveleyn), Vervalle, Tanghe (72' Pype), Catteuw, Taveirne (69' Calllewaert).

Doelpunten: 5' Tanghe 0-1, 15' Couwyzer 0-2, 43' Catteew 0-3 en 62' 1-3.