KV Eendracht Aalter (1P) - KMT A 2-2

KV Eendracht Aalter (1P) - KMT A 2-2

Alweer een tegenvallend resultaat voor KM Torhout dat op het ambitieuze Eendracht Aalter 2-2 gelijkspeelde.

KM kwam 0-1 voor nadat Simoens het ganse veld overstak en dan kon afleggen tot bij Vanhaecke die goed achter de bal was gebleven en de voorsprong op het bord zette. Aan de rust bleef Cathenis in de kleedkamer voor Andries.

Bij een vrije trap kon Van Kerrebroeck de gelijkmaker intikken vlak na rust nadat die van aan de tweede bal terug gelegd werd met het hoofd. Na een minuut of tien kwam Margo in de plaats van Couwyzer.

KM kwam op het uur terug op voorsprong nadat Seron een hoekschop van Vanhaecke inkopte, maar kort voor het einde opnieuw een domper op stilstaande fase waarbij Malfroy de 2-2 eindstand op het bord zette.

Twintig minuten voor affluiten kwamen Vanysacker, Pype en Ballegeer in de plaats van Desitter, Neu en Vandewiele. 

De Houtlanders spelen bij momenten goed voetbal, maar vermijdbare tegendoelpunten zorgen ervoor dat het moeilijk blijft om een wedstrijd winnend af te sluiten. Hopelijk gaan die fouten achterin er snel uit zodat we een goed seizoen tegemoet gaan.

Woensdagavond 9/9/2020 om 19u30 volgt thuis op De Velodroom een laatste grote test tegen KSKV Zwevezele dat een reeks hoger speelt.

Aalter KMT