Laatste transfer voor seizoen 2020-2021

Laatste transfer voor seizoen 2020-2021

De 21-jarige Pool met ook Belgische nationaliteit Jakub Krystian Kostyrka (04/11/1998) komt over van KRC Harelbeke. Daar werkte hij samen met onze nieuwe assistent trainer Jens Noppe, die zeer positief is over de kwaliteiten van de rechter flankaanvaller die ook op de linkerkant uit de voeten kan.

Jakub werd geboren in Kwidzyn en speelde bij de jeugd van AP Lechia tot aan de U19. In 2017 trok hij naar 2de klasser LKS Lodz waarmee hij kampioen speelde. De club met een roemrijk verleden speelde in 1998 nog landskampioen en werd het jaar nadien in de 2de ronde van de CL uitgeschakeld door Manchester United. Toen hij vorig jaar in België kwam werken sloot hij op de laatste dag van de transferperiode aan bij KRC Harelbeke.

We heten Jakub, die slechts op enkele kilometer van ons stadion in Ichtegem woont, van harte welkom in onze club en wensen hem heel veel succes toe.

Foto LSK Lodz. Lees verder onder de foto.

JakubKostyrka

Witaj Jakubie i powodzenia!

Ondertussen werd geen nieuwe overeenkomst gemaakt met Baptiste Schmisser en tekende doelman Mathieu Vanderschaeghe een verbintenis bij 1ste provincialer Sassport Boezinge. We wensen beiden veel succes bij hun volgende uitdaging. Zo zijn ook alle uitgaande transfers bekend.