Nieuwe sportieve baas bij KMT

Nieuwe sportieve baas bij KMT

Langs deze weg wenst onze club bij monde van voorzitter Dick D’Hoore jullie officieel op de hoogte te brengen dat hij vandaag in het bijzijn van ondervoorzitters Nico Vermeersch en Johan Bossuyt met Didier Degomme heeft onderhandeld en dat ze een akkoord hebben bereikt waardoor Didier vanaf volgend seizoen de volledige sportieve verantwoordelijkheid van onze club zal leiden. Hij zal het seizoen ook voor onbepaalde duur aanvangen als hoofdtrainer en kreeg tevens de opdracht om een volwaardige sportieve cel op poten te zetten, waar hij na zijn trainerscarrière bij onze club verder de leiding over zal krijgen als sportief directeur.

Didier keert zo terug naar de club waar het voor hem allemaal begon, hij nam als beloften trainer in januari 2008 het roer over van Mario David maar kon de club niet meer behoeden van degradatie. Het jaar daarop bracht hij KMT terug naar derde klasse via winst in de eindronde op Bertrix. Vanaf dan zorgde hij ervoor dat KM met een minimum aan budget kon uitgroeien tot een stabiele derde klasser met in 2012 zelfs winst in de derde periode en een vijfde plaats in het eindklassement.

Eind januari 2013 nam hij in onderling overleg tussen Torhout 1992 KM en KRC Harelbeke afscheid van onze club om bij de ratten, die hij ook een reeks hoger bracht, als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Daar zal hij nu op zijn beurt op het einde van het seizoen afscheid nemen om terug te keren naar De Velodroom. De club wenst hem dan ook opnieuw van harte welkom en wenst hem veel sportieve successen toe.

Verder wenst de voorzitter te benadrukken dat het op het einde van het seizoen in alle sereniteit en vriendschap afscheid neemt van Bruno Debo, die hard heeft gewerkt voor onze club en ondanks de tegenvallende resultaten is onze club hem zeer dankbaar voor zijn tomeloze inzet, zowel op- als naast het veld. We wensen hem dan ook op zijn beurt veel succes in zijn verdere carrière.