Nieuwjaarsbrief van onze voorzitter

Nieuwjaarsbrief van onze voorzitter

Trouwe KM familie,

 

In naam van de gehele beheerraad en mezelf wensen we jullie allen een gezond 2022 toe met hopelijk ook veel voetbalplezier.

 

De pandemie is aan een zoveelste variant toe en ook het amateurvoetbal lijdt eronder.
Voorlopig is de competitie voor twee wedstrijden uitgesteld tot nader order afhankelijk van de beslissingen van het overlegcomité van de regeringen.

 

Het doet mij deugd vast te stellen dat dankzij de schitterende resultaten van ons A-elftal er weer een aanstekelijke ambiance heerst op de Velodroom.

Na enkele mindere jaren lijken we klaar om weer mee te strijden bovenaan de rangschikking van 3de amateurs.

Ons jeugdige kern onder leiding van een heel goed werkende sportieve leiding heeft na een mindere start prachtig gereageerd met een 33 op 36!

Dit verdient een absolute proficiat en we duimen om deze aangename situatie nog lang te mogen aanhouden want de prijzen worden pas uitgedeeld aan de meet!

 

Graag wil ik ook alle sponsors, medewerkers, bestuursleden en beheerraad gemeend danken om dit in deze heel moeilijk omstandigheden samen te realiseren!

Toen corona uitbrak was het heel onzeker wat er op ons af zou komen. De sterke KM familie heeft op alle niveau’s zeer goed werk geleverd.
Hierdoor kunnen we zeggen dat we klaar staan om alle uitdagingen aan te gaan en er een mooie toekomst voor ons ligt.

 

Hou jullie allen goed en hopelijk tot gauw. Leve KM!

 

Voorzitter Dick D'Hoore

 

Dick