Opnieuw dubbel transfernieuws

Opnieuw dubbel transfernieuws

De eerste is de 26-jarige Niels Mestdagh (03-01-1993) die overkomt van R. Knokke FC, dat uitkwam in eerste amateurdivisie. De reeds ervaren linkerflankverdediger begon zijn loopbaan in 1999 bij KSV Bredene. 

In 2003 trok hij naar de jeugdwerking van Cercle Brugge KSV waar hij tot 2013 zou spelen om dan de overgang van de beloften naar derde klasser KFC Vigor Wuitens Hamme te maken. Na één seizoen trok hij naar kustploeg KVV Coxyde waarmee hij in derde klasse kampioen speelde maar daarna het noodlottig einde van de club meemaakte in tweede klasse. In 2016 trok hij naar de andere kant van de kust om met R. Knokke FC twee keer na elkaar kampioen te spelen in tweede en eerste amateur maar dit seizoen er ook een degradatie meemaakte.

De tweede is de 17-jarige Jitse De Witte (03/01/2002). De jonge talentvolle doelman komt over van de beloften van Cercle Brugge KSV.

Jitse begon te voetballen bij Club Brugge KV in 2007. Twee jaar later trok hij naar buur Cercle Brugge KSV waar hij dus tot op heden nog altijd actief is.

Torhout 1992 KM wenst hen beiden welkom en veel succes bij onze club!