Peter en zout

Peter en zout

Voor de eerste editie trokken we trainer Stijn Meert aan de arm.

Peter: De eerste wedstrijd was niet wat iedereen ervan verwacht had en al zeker de spelers niet. Hoe kijk jij daar nu op terug?

Stijn: Het is geen goede start maar zeker geen valse start. Het was echt uitkijken naar het niveau van beide ploegen in de competitie. De cijfers staan op het bord en klinken hard, ik bekijk het als een wake up call.

Peter: Heb je deze week de groep anders aangepakt of toegesproken over de vorige wedstrijd en wat er kan gedaan worden om dit in de toekomst te vermijden?

Stijn: Ik heb niet anders gedaan dan in de voorbereiding. De focus houden we op kwalitatieve trainingen en tactische accenten. Het vertrouwen is vanuit de staf, en zeker in de groep, niet aangetast.  Integendeel, ik merk een stevige reactie op de trainingen deze week van de spelers.

Peter: Wat weet je en denk je over onze volgende tegenstander VW Hamme?

Stijn: Als trainer is de competitie een grote onbekende. Ook Hamme heeft mij geen vertrouwd beeld. Maar er bestaan geen "easy games” in het huidig voetbal. Hamme was vroeger een sterk blok in de reeksen. Ik hoop dat wij de gaten vinden in het blok van Hamme. 

Bedankt Stijn en veel succes zaterdag.

KMT... ONE TEAM... ONE FAMILY...

PV.