Peter en zout

Peter en zout

Deze week trokken we de gekwetste Ruben Pyck aan de arm en stelden hem enkele vragen.

Peter: Ruben, het moet zwaar geweest zijn zaterdag voor een winnaar als jij om vanuit de tribune toe te kijken hoe de ploeg een 2-0 voorsprong in het laatste kwartier nog weggaf?

Ruben: Ja, inderdaad. Maar ik denk dat er bij iedereen wel een grote teleurstelling was na de wedstrijd. En misschien ook een klein beetje frustratie omdat we niet verdienden om te verliezen. Maar zo hebben we al een paar wedstrijden gehad maar dan moeten we vooral naar onszelf kijken. Zeker dit weekend mogen we de wedstrijd nooit meer verliezen. 2-0 voor aan de 70ste minuut moeten we gewoon vasthouden en dan is het heel jammer dat je nog 2-3 verliest in de laatste minuut. Maar hier moeten we lessen uit trekken en terug keihard werken voor de volgende wedstrijd en het belangrijkste als ploeg reageren op het veld. 

Peter: Hoe gaat het met je blessure, wat is het juist en hoe lang denk je nog afwezig te zijn?

Ruben: Ik heb een scheurtje in de aanhechting van mijn quadriceps van ongeveer 2 à 3 centimeter. Voorlopig zitten we op schema met de revalidatie bij Tom dus dat is al goed nieuws maar natuurlijk mogen we het ook niet forceren en stap per stap opbouwen. Zoals het nu gaat zou ik normaal volgende week terug kunnen aansluiten bij de groep en terug de groepstrainingen hervatten. 

Peter: Zondag trekken we naar Jong Lede. Duidelijk ook een ploeg die in de hoek zit waar de klappen vallen na de 5-0 nederlaag op Stekene vorig weekend. Wat denk je over onze wedstrijd zondag en hoe schat je onze kansen in?

Ruben: Ik denk dat we vooral naar onszelf moeten kijken. We speelden al goede wedstrijden en daar moeten we op verder bouwen. We mogen niet ongerust worden omdat we nog niet gewonnen hebben maar dit weekend zullen de spelers hen terug voor de volle 120% inzetten om de eerste driepunter mee te nemen naar de Velodroom. Daar ben ik zeker van!

KMT... One Team... One Family!

Bedankt Ruben en laat ons hopen op een eerste driepunter want dat verdiend de ploeg nu wel.