Peter en zout

Peter en zout

  1.  Peter: Tibo, je bent op dit ogenblik topschutter van de club met drie doelpunten maar ik kan me inbeelden dat je daar zelf nog niet tevreden mee bent?

Tibo: Zeker nog niet tevreden, het is een goeie start maar ik had er al meer kunnen maken! Goals zijn voor mij een persoonlijke mijlpaal! Maar ik vind het belangrijker om punten te pakken en dan maakt het voor mij niet uit wie scoort! Het is wel altijd leuk meegenomen want een spits wordt afgerekend op zijn doelpunten.

  1. Peter: Na onze eerste driepunten zijn we al weg van de degradatieplaatsen waar we eigenlijk gezien ons spel niet verdienden te staan. Hoe zie jij de volgende weken evolueren voor onze club?

Tibo: Het is nu vooral zaak om een reeksje neer te zetten, we hebben verdiend eindelijk die drie punten behaald op jong lede en willen die lijn nu doortrekken. We snakten allemaal naar die drie punten die uitbleven, maar we bleven altijd in onszelf geloven en dat zal niet veranderen.

  1. Peter: Zaterdag krijgen we de nieuwe fusieclub Erpe Mere op bezoek. Zij doen het zeker niet slecht met hun elf punten op een een tweede plaats. Wat weet je over hen en hoe schat je onze kansen in?

Tibo: Over Erpe mere zelf weet ik niet veel, ik heb geleerd dat het in onze reeks niet uitmaakt waar je staat in het klassement, iedereen kan iedereen verslaan en dat zullen wij ook proberen te doen op zaterdag. Het is ook een thuismatch met al onze supporters dus dat is ook al een grote boost! We zullen er alles aandoen om de drie punten thuis te houden!

Bedankt Tibo, en laat die netten maar trillen zaterdag!

KMT... One Team... One Family...