Peter en zout

Peter en zout

1. Peter: Jonas, nu al twee weken loon naar werken! Vorige week tegen Erpe Mere dat nog niet verloren had met zelfs nog beter voetbal dan tegen Jong Lede dat ook wat in de hoek zat waar de klappen vallen.  Was er een verschil tussen de twee overwinningen?

Jonas: De overwinning op Jong Lede zorgde voor een grote ontlading bij de hele KMT-familie. Het was een wedstrijd op karakter en vechtlust en zijn dan ook heel tevreden dat we met het gewenste resultaat het veld konden verlaten. Deze overwinning gaf ons vertrouwen naar aanloop van de wedstrijd tegen het toen nog ongeslagen Erpe-Mere. Na een scherpe trainingsweek, keken we er als ploeg naar uit om in eigen huis, samen met onze supporters, er een mooie en aantrekkelijke pot voetbal van te maken. En daar zijn we met een mooie 3-1 overwinning in geslaagd. We mogen fier zijn op deze prestatie en moeten dit gevoel meenemen naar de komende wedstrijd tegen Eppegem. Voeten op de grond houden en hard blijven werken blijft dus de boodschap!

2. Peter: We hebben nu zes wedstrijden gespeeld, vier verloren en de laatste twee gewonnen. Wat zijn de mogelijkheden van deze ploeg en waar denk jij zelf dat we kunnen eindigen?

Jonas: Ik ben ervan overtuigd dat we over een goede en kwalitatieve formatie beschikken. We vormen een hechte groep die week na week het beste van zichzelf geeft en die voor elkaar door het vuur durft te gaan. We leven van wedstrijd naar wedstrijd en kijken naar onszelf. Met dezelfde mentaliteit en ingesteldheid van de laatste twee overwinningen, ben ik ervan overtuigd dat we nog mooie momenten kunnen beleven dit seizoen.  Momenteel is het nog iets te vroeg in het seizoen om reeds onze positie bij het einde van het seizoen te kunnen inschatten. Uiteraard mikken we als ploeg zo hoog mogelijk !

3. Peter: Zondag een moeilijke verplaatsing naar Eppegem. Weet je al iets van de tegenstander en wat denk je over onze kansen en het vervolg van de wedstrijden?

Jonas: Het is de eerste keer dat ik tegen Eppegem speel, maar als er iets is dat ik in deze competitie reeds heb ervaren is dat iedereen kan winnen van iedereen. We zijn een ploeg die uitgaat van eigen sterkte en ook zondag is dit niet anders. We trekken dus met het nodige vertrouwen en goesting naar Eppegem om een mooi vervolg te breien aan de 6 op 6.

Bedankt Jonas en op naar negen op negen! Succes.

KMT... One Team... One Family...