Reserven Amateur A - KRC Harelbeke 2-3

Reserven Amateur A - KRC Harelbeke 2-3

De beloften startten goed aan de wedstrijd en wilden het heft in handen nemen, de bezoekers lieten dit graag gebeuren want ze zijn dan ook zeer gevaarlijk als ze voor doel komen, zeker op tegenaanval.

Al vroeg viel dan ook het tegendoelpunt als doelman Bauwens een afstandsschot boven hem niet kon pareren, 0-1. KMT was duidelijk de betere ploeg met het meeste veldoverwicht maar scoren lukte niet. Tot een bal op de zestien bij Tanghe belande en hij zijn afgeweken bal in doel zag verdwijnen. KMT verdiend op gelijke hoogte en de 1-1 was dan ook de ruststand al moest doelman Bauwens nu wel nog een paar keer gevat tussenkomen onder ander op een poging van dichtbij van Noppe.

KMT kwam blijkbaar erg ongeconcentreerd uit de kleedkamer want bij de eerste aanval van de tweede helft werd het al meteen 1-2, terug achtervolgen dus.

De wedstrijd ging nu redelijk gelijkopgaand al schoot KMT zichzelf in het been door het gebrek aan afwerking. Couwyzer (2x) en Tanghe lieten uitstekende kansen liggen. En dat betaal je dan natuurlijk cash. Bij een tegenaanval moest Strobbe tussenkomen en floot de scheidsrechter een strafschop (speelde volgens hem zuiver de bal). Geen medelijden bij de bezoekers en de 1-3 stond op het bord.

Enkele minuten voor affluiten krijgt Samyn nog een gele kaart waardoor hij volgende week de topper op Petegem moet missen.

In de allerlaatste minuut krijgt ook KMT nog een strafschop na fout op Vancompernolle en die werd afgewerkt met een panenka door Vervalle die meteen de 2-3 eindstand op het bord zette.

Jammerlijk verlies tegen een tegenstander die deze keer zeker niet sterker was, het waren de foutjes bij KMT en de mindere afwerking die hen de das omdeden.

Wedstrijdblad 20190322