Sportieve staf is compleet

Sportieve staf is compleet

Torhout 1992 KM heeft een akkoord met een nieuwe keepertrainer. Zoals alom gekend geeft onze club al jaren de kans aan jonge spelers om zich te ontwikkelen bij ons A-elftal. Ook nu doen we dat, maar dan met een kersvers keepertrainer die vorig seizoen nog het doel verdedigde bij een topclub uit onze reeks.

De 35-jarige Dimitri Verhulst (09-06-1983) komt over van reeksgenoot KVC Wingene waarmee hij vorig weekend nog eindronde voor promotie speelde. Hij debuteerde in het jeugdvoetbal bij KSC Oostrozebeke in 1991. Zes jaar later trok hij voor één seizoen naar KFC Meulebeke om er een jaar later naar KSV Waregem te trekken. In 2000 trok hij dan naar Harelbeke waar hij zeven jaar zou spelen. Van 2007 tot 2010 speelde hij bij het Oost-Vlaamse Waasland-Beveren om daarna tot 2013 bij KSV Roeselare het doel te verdedigen. In 2013 trok hij naar het ambitieuze K. Sint-Eloois-Winkel Sport en vanaf 2016 speelde hij één seizoen bij het al even ambitieuze OMS Ingelmunster dat kampioen speelde in derde amateur maar fuseerde met KFC Izegem. Sinds 2017 was hij zoals eerder al gemeld tot vorig weekend actief bij KVC Wingene waar hij nu dus zijn actieve carrière als doelman afsloot.

Op vraag van trainer Didier Degomme gaat de ex-doelman nu de uitdaging aan om bij onze club zich net als tijdens zijn succesvolle spelerscarrière te bewijzen als keepertrainer. Met de in Izegem geboren Meulebekenaar is de sportieve staf nu compleet.

DimitriVerhulst

Torhout 1992 KM wenst hem van harte welkom en veel succes bij onze club!