Torhout 1992 KM - Club Brugge KV 1-7

Torhout 1992 KM - Club Brugge KV 1-7

 

Zowat 2000 toeschouwers waren in de grote hitte getuige van de demonstratie van het "jonge" Club Brugge. In de eerste helft konden onze jongens nog enigzins voet naast de profs houden maar de tweede helft toen de bezoekers een quasi volledig nieuw elftal tussen de lijnen bracht was er fysiek duidelijk teveel aan.

Het duurde tot halfweg de eerste helft als De Ketelaere Apiah in het straatje stuurt en die werkt koelbloedig overhoeks af, 0-1. Na een lichte fout op Openda fluit scheidsrechter Brinckman strafschop en daar heeft kapitein Vormer uiteraard geen probleem mee, 0-2 met nog zes minuten op de klok. En als iedereeen al aan de nodige verfrissing denkt stuurt Mata de bal op het hoofd van Openda die de 1-3 ruststand op het bord kopt.

Na de verdiende en verfrissende rust kreeg KMT helemaal geen voetje meer in de pap te brokken, over de helft geraken was zelfs uitzonderlijk. Na tien minuten tikt Vossen een bal van Van der Brempt aan de tweede paal binnen, 1-4. Iets over het uur kan Rezaei profiteren van een verdedigende fout en alleen op de doelman afgaan, ook hij werkt koelbloedig af 1-5.

Het mooiste doelpunt van de wedstrijd viel tien minuten voor affluiten als De Cuyper een vrije trap heerlijk in de kruising trapt en meteen ook de 1-6. Twee minuten later kopt Vossen een bal op de lat maar de goed gevolgde Voet kan de rebound toch binnen werken en zo meteen de 1-7 eindstand vast leggen.

De 2000 toeschouwers konden na een snikhete maar mooie voetbalavond tevreden naar huis.

KMT-Club 2019