Uitbouw sportieve cel

Uitbouw sportieve cel

Hiervoor is onze club tot een overeenkomst gekomen met Frank Claeys. Hij was eerder al enkele jaren aan het werk als assistent-trainer bij KMT, tussendoor was hij onder andere hoofdtrainer bij KVV Oostduinkerke en KSV Diksmuide en assistent trainer bij KVV Coxyde.

FrankClaeys

Hij zal zich de komende jaren vooral bezig houden met de bovenbouw van de jeugdwerking waar hij jeugdmanager Kris Defreyne zal bijstaan in de structurele omkadering om een nog betere doorstroming van eigen jeugd te bekomen. 

Hij zal er specifieke trainingen geven aan ploegen en individuen, ondersteuning en begeleiding geven aan jeugdtrainers, begeleiden van verschillende leeftijdscategorieën, en talentdetectie binnen en buiten de club doen.

Met zijn hoge kennis van zaken zal hij ook in samenspraak met trainers Didier Degomme en Nigel Smith instaan voor de fysieke testen van de A-kern en zal hij ook videoanalyses maken van alle thuiswedstrijden.

Daarnaast zal onze club ook voluit samenwerken met Roeselarenaar Mikel David als extern persoon. Hij zal zich vooral bezig houden met zowel wedstrijd- als individuele scouting voor de A-kern.

Torhout 1992 KM heet hen beiden van harte welkom in onze familiale club en wenst hen veel succes in hun nieuwe uitdaging.