Voorbereiding rest van de competitie

Voorbereiding rest van de competitie

 

Indien de overheden het toelaten zou de A-kern de trainingen hervatten op zaterdag 16 januari in de voormiddag. Een laatste training alvorens op 14 februari de competitie te hervatten op het veld van Lochristi, zou dan op vrijdag 12 februari zijn. Tussenin zal drie à vier keer per week getraind worden.

Er staan voor het A-elftal drie oefenwedstrijden op het programma, voor een mix van A- en B-kernspelers staan er ook nog eens twee oefenwedstrijden op het programma.

Het volledige oefenprogramma gaan we hier pas vrij geven als er een definitieve beslissing is gevallen over het al dan niet heropstarten van de competitie, anders heeft het toch niet veel zin.

We doen langs deze weg wel graag nog eens een oproep aan alle voetballiefhebbers om de richtlijnen van de overheid voor de feestdagen zorgvuldig na te leven, want als we dat niet met zijn allen gaan doen dan zien we het somber in dat we nog gaan voetballen dit seizoen gezien de cijfers nu alweer de slechte richting uitgaan in Vlaanderen!

Het volgende voorbereidingsprogramma dat trainer Degomme dan ineen zou moeten steken zou dan wel eens dat voor het seizoen 2021-2022 kunnen zijn, en dat willen we toch nog niet?

HOU HET SAFE, EN HOPELIJK TOT GAUW OP OF LANGS HET VOETBALVELD EN IN DE KANTINE.

KMT... ONE TEAM... ONE FAMILY...