Bekeravontuur eindigt al na de eerste wedstrijd

Bekeravontuur eindigt al na de eerste wedstrijd

De loting was KM nochtans gunstig gezind want de eerste wedstrijd mocht KM thuis aantreden tegen een ploeg uit 3e amateur en uit het verre Limburg. De bezoekers hadden er een busreis van 2,5 uur opzitten maar begonnen niettemin snedig aan de wedstrijd. Ze combineerden zeer vlot en hadden enkele technisch goed onderlegde spelers in hun rangen. Niettemin was de eerste grote kans voor KM via Devos A die niet kon besluiten maar niet veel later deed Andries dit wel en kwam KM tegen de gang van het spel 1-0 voorop. Pelt bleef echter de wet dicteren en na een kopbal op de lat kwamen ze net voor rust verdiend op gelijke hoogte.

Na de rust was de wedstrijd minder intens en was het lang wachten op kansen. Ook nu kreeg Pelt het veldoverwicht maar grote kansen leverde dit echter niet op. Helemaal op het einde trok Pelt alsnog het laken volledig naar zich toe met eerst een mooi afgewerkte kans en later een omgezette penalty.

KM was niet op de afspraak en heeft nu 2 weken de tijd om zich verder voor te bereiden op de eerste competitiematch op 30/8 thuis tegen Harelbeke.