Laatste- en volgende wedstrijden

KOM ONS ALLEN STEUNEN IN ONZE MISSIE "PROMOTIE 2de NATIONALE"

08/05/2022 15U00  Turnhout     KFC TURNHOUT  -  KM TORHOUT     KMT 

-------------------------------------------------------------------------

29/04/2022 20U30  KMT     KM TORHOUT BELOFTEN A 2 - 4 KVK WESTHOEKWesthoek

01/05/2022 15u00    Overijse     TEMPO OVERIJSE 2 - 2 KM TORHOUT     KMT 

Laatste KM Nieuws

Hoe kan KM nog promoveren?

Even uitleggen op welke manier KM nog kan promoveren! UPDATE 12/05/2022: Lees verder.

Lees meer

KFC Turnhout - KM Torhout 3-1

Efficiëntie in afwerking maakt vandaag het verschil, al moeten we toegeven dat het geluk ook iets meer aan de kant stond van de thuisploeg. Bij de openingsgoal werd een duidelijk handspel niet gefloten, maar dat maakt geen afbreuk aan het feit dat de thuisploeg verdiend won. KM maakt na de uitspraak van BAS over Moeskroen nog kans op promotie en moet nu vol aan de bak thuis tegen KFC Diest en de week erop mogelijks tegen Tempo Overijse of Esperanza Pelt .

Lees meer

GRATIS supportersbus(sen) naar Turnhout

‘’Bestuur van KM Torhout wil zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid bieden om zondag mee te reizen met de eerste ploeg voor de belangrijke wedstrijd tegen Turnhout in het kader van promotie naar 2e afdeling."

Lees meer

Programma trekking eindronde om te stijgen naar 2de nationale

KM Torhout trof zeker geen gemakkelijke loting want het moet op verplaatsiing spelen. We trekken naar FC Turnhout dat vijfde eindigde in de B-reeks. Maar de ploeg zal er onder leiding van trainer Stijn Meert vol voor gaan. Bij eventueel verlies spelen we mogelijks wel twee keer thuis.

Lees meer

Tempo Overijse - KM Torhout 2-2

Leuke eindeseizoenswedstrijd zonder belangen. KM kwam op voorsprong langs Vermeulen maar nog voor rust kon de thuisploeg gelijk maken. Na rust kregen beiden ploegen enkele mooie kansen maar het was wachten tot het slot toen de thuisploeg op voorsprong kwam maar Puskás op het nippertje nog verdiend kon gelijk maken. Beide ploegen konden leven met deze generale repetitie voor de eindronde!

Lees meer