dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Home
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften

KMT (B) - KSV Oostkamp (B) 1-1

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze beloften (deze keer tegen leeftijdsgenoten) bakten er in de eerste helft niets van. Tijdens de tweede helft waren ze de betere ploeg maar lieten het na om meerdere kansen af te werken ook al was het steeds opletten voor de tegenprikken van de bezoekers. Een sterk keepende Bauwens moest de ploeg een paar keer recht houden om de ploeg zo al vier weken op rij ongeslagen te houden. Opstelling en statistieken staan op de wedstrijdpagina. Verslag volgt.

KVK Svelta Melsele - KMT 1-0

Geschreven door Peter Verplancke op .

Mijn wraak zal zoet zijn, zo moet scheidsrechter Opsomer gedacht hebben nadat hij in zijn bloojte werd gezet als hij de schorsing van Thoams Goddeeris van vijf naar nul wedstrijden zag herleiden op het bondsgebouw enkele weken terug! En zo geschiedde, gisteren deed hij het al vanaf de eerste minuut opnieuw en sloot vlak voor rust opnieuw een speler van KMT onnodig uit, ditmaal was Jonathan Stael het slachtoffer. Verder floot hij alle discutabele acties gedurende de ganse wedstrijd in het nadeel van onze ploeg. En jawel, het kost ons opnieuw zuur puntenverlies! Opstellingen en statistieken staan op de wedstrijdpagina. Verslag volgt.

Tresor Shema naar nationale ploeg!

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze zwarte parel Tresor Shema is geselecteerd voor de nationale ploeg van Rwanda en is zaterdagavond het vliegtuig opgestapt richting zijn geboorteland. Hij zal normaal gezien afwezig zijn tot en met 18 november, zo mist hij de wedstrijden op Melsele en thuis tegen Wetteren. Onze club wenst hem alle succes toe in zijn vaderland.

KMT - KHO Wolvertem-Merchtem 1-0

Geschreven door Peter Verplancke op .

Belangrijke winst voor KMT dat zo voor de vijfde opeenvolgende keer niet meer verliest en 9 op 15 haalt. Ook al was het in de tweede helft nog bibberen en was er een uitstekende doelman Vanderbeken nodig om de drie punten thuis te houden. Opstellingen en statistieken staan op de wedstrijdpagina. Verslag volgt.

Ook nieuwe supporters bij KMT

Geschreven door Peter Verplancke op .

KMT heeft er opnieuw een jonge supporter bij. Nadat eerder op het seizoen al Thomas Goddeeris vader werd van Clément is gisteren ook Leon geboren. Leon is de zoon van Harry Hollevoet. Bij deze wenst onze club de ouders en families te feliciteren.

KMT haalt dubbele ervaring binnen!

Geschreven door Peter Verplancke op .

Torhout 1992 KM was voor het seizoen niet van plan om tegen de degradatie te voetballen en is dat ook na die laatste 9 op 15 niet langer van plan. Het bestuur benadrukt dat de ambitie van de club (veel) hoger ligt! In dat opzicht kwam het vandaag onder impuls van ondervoorzitter Nico Vermeersch tot een akkoord met twee nieuwe spelers met heel wat ervaring die onze jonge ploeg moeten mee helpen op sleeptouw nemen.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net