dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Home
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • tn 2017 2018 Beloften

Opnieuw jong talent langer bij KMT

Geschreven door Peter Verplancke op .

Torhout 1992 KM kan opnieuw een jong talent langer aan zich binden, meteen ook de zevende contractverlenging dit seizoen. De kern voor volgend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen en telt zo al vijftien spelers.

KSK Ronse - KMT 1-1

Geschreven door Peter Verplancke op .

MATCHDAY! Zaterdagavond speelde KMT op de taalgrens van de Vlaamse Ardennen op het veld van KSK Ronse. KMT kreeg het bij ijskoude temperaturen hard te verduren tijdens de eerste helft maar kon zich vlak voor rust toch opwarmen aan een voorsprong. In de tweede helft kreeg het enkele kansen om drie punten mee te pakken op de warme bus, maar twintig minuten voor tijd moest het de kille gelijkmaker slikken. Dubbel gevoel na de wedstrijd, hopelijk moeten we hier niet aan terugdenken op het eind van de competitie. Opstellingen, statistieken en wedstrijdverslag staan op de wedstrijdpagina.

Zesde contractverlenging

Geschreven door Peter Verplancke op .

Gisteravond kwam onze club opnieuw tot een akkoord met een jonge speler om zich een jaar langer aan onze club te verbinden. Met die zesde contractverlenging krijgt de ploeg voor volgend seizoen meer en meer vorm. Samen met de acht inkomende transfers komt de teller zo op veertien spelers te staan.

KMT (B) - KSK Ronse (B) 2-1

Geschreven door Peter Verplancke op .

MATCHDAY! Na een nul op negen konden onze beloften vanavond nog eens winnen. Tegen KSK Ronse, de laatste in de stand werd het 2-1. En ook al koste het heel wat moeite, toch kon de overwinning groter geweest zijn als de afwerking iets secuurder was geweest.  Opstelling, statistieken en verslag staan op de wedstrijdpagina.

Nieuwe contractverlenging

Geschreven door Peter Verplancke op .

Het bestuur van Torhout 1992 KM zit niet stil, het is dan ook fier dat het opnieuw een jonge speler langer aan zich kon binden.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net