dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Nieuwe assistent trainer voor volgend seizoen bekend.
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften

Nieuwe assistent trainer voor volgend seizoen bekend.

Geschreven door Peter Verplancke op .

Na het onverwachte vertrek van T2 Didier Crombez naar 1ste Provincialer KVV Oostduinkerke waar hij hoofdtrainer wordt, moest KMT op zoek naar een nieuwe assistent trainer voor Allan Deschodt.


Met Torhoutenaar Nigel Smith heeft onze club een oude bekende terug gehaald. Nigel Smith was in een ver verleden speler van SK Torhout en na de fusie ook KM Torhout. De Engelsman van geboorte (1966) was onder andere trainer bij Dosko Beveren en daarna zeven en een half jaar bij SV Rumbeke. Toen hij daar dit seizoen ontslagen werd wegens tegenvallende resultaten ging hij voor de laatste acht matchen van het seizoen aan het werk als assistent trainer bij OMS Ingelmunster dat nog volop in strijd is voor de titel in 3de Amateurklasse.
Volgend seizoen zal Nigel dus samenwerken met hoofdtrainer Allan Deschodt en keeperstrainer Tom Vandenbussche. Beloftentrainer blijft Frederik Peel die in zijn eerste seizoen nog steeds meedingt naar de titel.
Torhout 1992 KM heet Nigel van harte welkom en wenst hem bij zijn tweede passage veel succes met zijn nieuwe functie binnen onze club.

Nigel Smith

Op de foto sportief verantwoordelijke Nico Vermeersch met Nigel Smith.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net