dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Twee nieuwe inkomende transfers
  • Slider 1
  • affiche jason page 001

Twee nieuwe inkomende transfers

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze club realiseerde deze week een vierde en vijfde transfer en trok opnieuw twee beloftevolle jonge spelers aan.

Als eerste komt de bijna 20-jarige Axel Deturck (15/05/1997) over van KVK Westhoek. De polyvalente verdediger zette zijn eerste voetbalpassen bij Reninge in 2003 waar hij in 2005 door KSV Roeselare werd weggeplukt. Daar speelde de Lo-Reningenaar 11 jaar en stroomde hij door tot aan de beloften waarna hij dus dit seizoen de overstap naar KVK Westhoek maakte.

tn 2017 04 22 Axel De Turck
Een tweede jonge belofte is de 20-jarige Sebastien Perquy (18/01/1997) die momenteel nog bij de beloften van KSV Cercle Brugge actief is. Hij volgt dus zijn ploeggenoot Anouk Vanysacker naar KMT. Sebastien die in Zuienkerke woont, zette zijn eerste voetbalpassen bij KFC Varsenare in 2004. Zes jaar later werd de aanvallende middenvelder daar opgemerkt door KV Oostende waarna hij in 2012 naar KSV Cercle Brugge trok.

tn 2017 04 25 Sebastien Perquy
Torhout 1992 KM heet Axel en Sebastien van harte welkom en wenst hen beiden veel succes met hun nieuwe uitdaging binnen onze club.
Jesse Mputu verlaat dan weer onze club waardoor trainer Deschodt nog op zoek gaat naar een bijkomende spits. Onze zwarte parel trekt naar Sporting Châtelet, dat kampioen speelde in de Waalse Tweede Amateurklasse. Met Jesse, die eerder al tot een akkoord kwam met onze club voor een verlengd verblijf, waren afspraken gemaakt dat onze club hem niet zouden belemmeren in de uitbouw van zijn verdere carrière als hij hogerop kon gaan spelen. De club wenst hem dan ook veel succes in de toekomst.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net