dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - KVV Oostduinkerke - KMT 2-7
  • Slider 1
  • KM Club handshake ster

KVV Oostduinkerke - KMT 2-7

Geschreven door Peter Verplancke op .

KMT won donderdagavond overtuigend de eerste oefenwedstrijd van het seizoen op het veld van 1ste Provincialer KVV Oostduinkerke met 2-7. Aan de rust stond het 2-3. Op de Nationlae feestdag staat een dagje teambuilding op het programma, zondag volgt dan het eigen tornooi op De Velodroom.

KMT begon de wedstrijd met Olievier, Deturck, Bonte, Steur, Hollevoet, Coppin, Frutos, Vanderhaeghen, Depoorter, Perquy en Goddeeris. Na een half uur werd de uit blessure terugkerende Steur vervangen door de pas 17 jaar geworden Debreyne, zeven minuten later moest de gekwetse Perquy naar de kant voor Killian Van Daele.

Het duurde even voor de veer brak bij de thuisploeg. Na een tiental minuten kon Coppin dan toch de 0-1 op het bord zetten. Bij één van de sporadische uitbraken van de thuisploeg trok Steur aan de noodrem en kon Gianni Vandecasteele via strafschop de gelijkmaker op het bord zetten.

Drie minuten later mocht Coppin zijn tweede van de avond intikken op aangeven van Hollevoet, 1-2 maar net voor het halfuur kon Kiliaan Butsraen de bordjes opnieuw op gelijke hoogte brengen na een foutje achterin. Na de twee vervangingen kon Frutos op iets minder dan tien minuten voor de rust KMT terug op voorsprong koppen na vrije trap van Hollevoet. We gaan rusten met 2-3.

Na rust speelde KMT met Meeuws, Turcan, Van Daele Killian, Debreyne, Van Wijk, Maes, Vanysacker, Willems, Vandenbussche, Vermander en Bouckaert. Het was opnieuw een kwartier aanpassen met een nagenoeg volledig nieuw team tussen de lijnen. Na 62 minuten kon Vermander de score aandikken tot 2-4 na een strafschopfout op Jason Neu. 

Een kwartier voor tijd brak de veer definitief bij de vermoeide thuisploeg. Een voorzet/schot van Turcan ging van bijna aan de hoekschopvlag rechtstreeks in doel, 2-5. Tien minuten voor tijd profiteerde Vermander van een foutje bij de doelman om de 2-6 op het bord te zetten. En vlak voor affluiten kon diezelfde Vermander zijn hattrick scoren op aangeven van de ook al 17 jarige Bouckaert. Eindstand 2-7. Een tevreden coach Deschodt zag enkele goeie dingen, waarbij vooral ook enkele jongeren hem wel konden bekoren!

Volgende oefenwedstrijden staan gepland op ons eigen tornooi zondag met poulewedstrijden tegen twee titelkandidaten in 1ste Provinciale, namelijk SKV Zwevezele om 09u00 en KSV Oostkamp om 13u00.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net