dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - KMT - KVC Wingene 2-2
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • tn 2017 2018 Beloften

KMT - KVC Wingene 2-2

Geschreven door Peter Verplancke op .

Vanavond speelde KMT 2-2 gelijk tegen KVC Wingene dat sinds dit jaar opnieuw in derde amateurklasse uitkomt nadat het de provinciale titel op zak mocht steken. Een blij terugzien met heel wat ex-spelers en uiteraard trainer Parravizinni en zijn assistent Colpaert.

KMT begon best aan de wedstrijd maar het waren de bezoekers die eerst konden scoren na een verdedigende fout bij KMT. Na acht minuten konden de bezoekers profiteren van balverlies en mocht Hoornaert doelman Meeuws omspelen en rustig intikken, 0-1. Enkele minuten later stonden de bordjes meteen in evenwicht als Hollevoet een gemeten voorzet op het hoofd van Vermander schildert die de gelijkmaker in doel kopt,1-1. 

Op het halfuur gaat de torhoutse defensie opnieuw niet vrijuit en kan Leman overhoeks inschieten en zijn ploeg op 1-2 voorsprong zetten. Meteen de ruststand.

Na de rust een bijna volledig ander (jonger) KMT aan de aftrap, en die jongens deden het zeker niet slecht. Ze drukken de bezoekers voor het grootste deel op eigen heflt terug, zonder echt voor veel gevaar te zorgen. Het zijn zijn zelfs de bezoekers die op de counter slechts sproradisch in de buurt van doelman Meeuws komen maar dan ook de beste kansen de nek omwringen.

In de laatste minuten blijft KMT aandringen en wanneer doelman Iket in eerste instantie nog redding kan brengen moet een verdediger de bal in tweede instantie met de hand uit het doelvlak houden. Strafschop en dat was een kolfje naar de hand van Vermander die zijn tweede van de avond binnen schiet, 2-2. Meteen ook de correcte eindstand.

Zaterdag om 18u00 op De Velodroom staat KMT - R. Knokke FC gepland. De inkom is opnieuw volledig GRATIS!

KMT in de eerste helft:

Meeuws, Steur, Hollevoet, Turcan, Coppin, Frutos, Neu, Haghedooren, Depoorter, Vermander, Van Wijk.

KMT in de tweede helft:

Meeuws, Goddeeris, Theetaert, Maes, Bonte, Bouckaert, Frutos, Deturck, Vanderhaeghen, Vandenbussche, Vermander.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net