dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - SC Eendracht Aalst - KMT 2-0
  • Slider 1
  • affiche jason page 001

SC Eendracht Aalst - KMT 2-0

Geschreven door Peter Verplancke op .

KMT speelde voor zowat 750 toeschouwers een sterke wedstrijd en moest zeker niet onderdoen voor de thuisploeg die sinds dit seizoen een reeks hoger speelt. Van reeksverschil was op het veld niets te merken, KMT begon wat te afwachtend maar voelde naar mate de wedstrijd vorderde dat er meer inzat.

Dom balverlies van Turcan lag aan de basis van de jammerlijke 1-0 ruststand toen Mitu een voorzet volledig vrij mocht inkoppen. In de tweede helft drukte KMT de thuisploeg bij momenten volledig in de verdrukking maar het kwam niet tot scoren. De thuisploeg moest het hebben van snelle uitbraken en twee minuten voor affluiten werd het zo nog 2-0 na een own-goal van Deturck, maar dat maakte geen verschil meer. De wedstrijd ontaarde nog bijna in een heuse schoppartij waardoor beide ploegen nog ontsnapten aan een rode kaart maar die zouden er enkel gekomen zijn door het lakse optreden van de mannen in het oranje vooraf. De ontgoocheling bij KMT, dat zeker gelijkspel verdiende, was groot want bij strafschoppen met een sterke Olievier in doel was alles mogelijk.

Opstelling KMT: Olievier, Deturck, Hollevoet (68'), Turcan, Coppin, Neu, Vandenbussche (63'), Theetaert (63'), Haghedooren, Willems en Depoorter.

Vielen in: Vanderhaegen (68'), Frutos (63') en Vermander (63').

Gele kaarten: Turcan (21'), Deturck (70'), Frutos (78') en Haghedooren (85')

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net