dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - KMT - K. Sint-Eloois-Winkel Sport 5-3
  • Slider 1
  • affiche jason page 001

KMT - K. Sint-Eloois-Winkel Sport 5-3

Geschreven door Peter Verplancke op .

Doelpuntenfestijn op De Velodroom. Een opnieuw sterk spelend KMT liet de bezoekende titelkandidaat alle hoeken van het kunstgras zien en won met overtuigende 5-3 cijfers.

 

KMT begon sterk aan de wedstrijd en dat leverde meteen enkele doelkansen op. Doelman Dhoest kon in de beginfase nog enkele keren de meubelen redden voor zijn ploeg op pogingen van onder andere Coppin (kopbal), Vermander (alleen voor doel) en Turcan (omhaal). Deze laatste trof bovendien ook nog eens de lat toen hij gepast tussen een verdediger en de doelman zat.

Wat iedereen kon voorspellen gebeurde dan ook. KMT maakte het niet af en op het half uur toen de bezoekers voor het eerst in de buurt van doelman Olievier kwamen was het wel meteen raak. Het was Vanfleteren die goed gevolgd was op een uitbraak en de bezoekers compleet tegen de gang van het spel in op 0-1 bracht. KMT reageerde meteen want drie minuten later kon Hollevoet een actie van Coppin afronden en de 1-1 gelijkmaker op het bord zetten.

KMT zette nu ook door en op minuut 38 mocht Coppin een strafschop koel afwerken na een fout op Turcan in de zestien, 2-1. Eén minuut later kon Vermander met een lobballetje de voorsprong zelfs nog uitbreiden tot 3-1. Wie nu dacht om net iets te vroeg naar de kantine te trekken was eraan voor de moeite want Coppin liet er in de 45ste minuut nog ééntje bij aantekenen en kon zo de oververdiende 4-1 ruststand op het bord zetten.

Na de rust was het spel iets gelijkopgaander. KMT nam lichtjes gas terug, de bezoekers kwamen met iets meer gretigheid uit de kleedkamers. Na vijf minuten resulteerde dat in de 4-2 van de ingevallen ex-KMT speler Dieter Yde. Het spel ging nu in tegenstelling tot in de eerste helft iets meer over en weer. Het duurde echter tot minuut 66 vooraleer Khetir de aansluitingstreffer kon aantekenen, 4-3. 

Opnieuw konden de bezoekers niet lang genieten van hun doelpunt want alweer slechts één minuut later kon Coppin met zijn derde van de avond KMT op een terug geruststellende voorsprong zetten, 5-3. Een vooroorlogse uitslag van een uiterst genietbare oefenwedstrijd waarbij de uitslag ook evengoed 10-6 kon geweest zijn. Een pluim voor de twee trainers die er zo kort voor de competitiestart een open duel van maakten en waarbij vooral de toeschouwers de winnaar waren.

Opstelling KMT: Olievier, Deturck, Hollevoet (83'), Turcan, Coppin (83'), Neu, Frutos, Haghedooren (83'), Depoorter, Vandenbussche (70') en Vermander (70').

Vielen in: Maes (83'), Bonte (83'), Vanderhaeghen (70'), Perquy (83') en Bouckaert (70')

 

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net