dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - KMT - KRC Harelbeke 2-2
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • tn 2017 2018 Beloften

KMT - KRC Harelbeke 2-2

Geschreven door Peter Verplancke op .

Vanaf deze week worden er op weekdagen ook wedstrijden ingelast om spelers die niet- of weinig aantraden in het weekend ook wedstrijdritme te laten opdoen. Dit zal gebeuren met spelers uit A- en B-kern en IPU19. Vanavond ontvingen we om 20u00 KRC Harelbeke, de ploeg van Didier Degomme.

Voor KMT traden volgende spelers uit de A-kern aan: Hovsepyan, Goddeeris, Theetaert, Steur, Vandaele Bjorn (46'), Vanderhaegen, Vandenbussche en Perquy Sebastien. Uit de B-kern en IPU19 zijn dat Catteeuw (66'), Tanghe (46'),  en Perquy Mathieu (66'). Bankzitters waren Sabbe (46'), Beuselinck (66'), Callewaert(46') en Van Kerschaever (66'). De toegang was GRATIS!

Beide teams traden aan met acht spelers die meetrainen met de A-kern, de rest werd aangevuld met beloften. KMT kwam vlak voor rust op voorsprong als Tanghe een voorzet van Goddeeris mooi in doel afwerkt en de 1-0 op het bord zet, meteen de verdiende voorsprong aan de rust.

Kort na rust scoren de bezoekers via Lecour Seppe de gelijkmaker als die veel te veel vrije ruimte krijgt om in te koppen, 1-1. KMT kreeg het nu even iets moeilijker en na iets meer dan een uur spelen mag diezelfde Lecour het nog eens overdoen als hij opnieuw teveel ruimte krijgt en de bal tegen de touwen duwt, 1-2. Tegen de gang van het spel in want de beste kansen waren voor de thuisploeg.

Met nog vijf minuten op de klok mag Vandenbussche een vrije trap vanop rechts geven en hij meet hem perfect op het hoofd van de heroptredende Van Kersschaever die mooi overhoeks inkopt en zo de 2-2 eindstand op het bord zet.

Goeie oefenwedstrijd waarbij beide partijen tevreden uit elkaar gaan. 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net