dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Bruno Debo moet KMT van degradatie behoeden!
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften

Bruno Debo moet KMT van degradatie behoeden!

Geschreven door Peter Verplancke op .

Gisteravond stelden voorzitter D'Hoore samen met ondervoorzitters Vermeersch en Bossuyt onze nieuwe hoofdtrainer Bruno Debo voor. Lees verder voor de persmededeling.

tn 2017 12 15 Bruno Debo

Nadat met spijt in het hart een einde kwam aan de samenwerking met Allan Deschodt kan onze club vandaag met trots een nieuwe hoofdtrainer voorstellen.
Bruno Debo moet onze club redden van de degradatie en van onze club in de toekomst terug een stabiele tweede divisieclub maken die minstens meedraait in de middenmoot van onze reeks.
Hij zal hiervoor verder worden bijgestaan door assistent trainer Nigel Smith en keepertrainer Tom Vandenbussche.

tn 2017 12 15 Nigel Bruno Tom
De 45-jarige Kortrijkzaan (25/11/1972) heeft al heel wat ervaring op ons niveau zowel als speler als trainer. Hij speelde onder andere bij Zwevegem en Izegem in Eerste Provinciale, Izegem, Meulebeke, Gullegem en Wevelgem in Bevordering en Wervik en Menen in Derde Klasse.
Zijn trainerscarrière startte hij bij de jeugd van KV Kortrijk waar hij later ook de beloften deed. Nadien werd hij twee seizoenen assistent trainer van KFC Izegem waarna hij ook twee seizoenen de kans kreeg als hoofdtrainer in Derde Klasse en Tweede Amateurdivisie. Na de fusie met Ingelmunster kwam een abrubt einde aan die nochtans succesvolle samenwerking.
Torhout 1992 KM hoopt dat Bruno onze ploeg terug naar een hoger niveau kan tillen en wenst hem dan ook alle succes toe bij onze club.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net