dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Geslaagde Nieuwjaarsreceptie!
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie!

Geschreven door Peter Verplancke op .

Vrijdagavond had in het prachtige Koddaert Tennis Center de Nieuwjaarsreceptie plaats van onze club, met dank aan eigenaar Jean Pierre Heynderick die ook voor de catering zorgde. Ondanks de tegenvallende sportieve prestaties in 2017 viel er heel wat goed nieuws te horen. We onthouden vooral dat voorzitter D'Hoore liet weten dat de club dankzij de vele vrijwilligers en sponsors financieel kerngezond is, wat geen sinecure is in deze tijden. Daarbij hoopt hij samen met trainer Debo om alsnog rechtstreeks de degradatie te ontlopen en zo op 29 april een feestje te kunnen bouwen na de laatste thuiswedstrijd. De burgemeester op de foto aan het woord liet dan weer weten dat het noodzakelijke tweede kunstgrasveld er na dit seizoen komt. Een fotoverslag vind je op onze facebookpagina. en op de website TorhoutVandaag.

Artikel op KW website op 13/01/2018 over de receptie.

Torhout KM-voorzitter Dick D'Hoore en trainer Bruno Debo hoopvol over strijd om het behoud

In het kader van tennisclub TC De Koddaert in Wijnendaele-Torhout, met zicht op de prachtig verlichte courts, had vrijdagavond in de gezellige cafetaria de druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie van Torhout KM plaats. Voorzitter-eigenaar Jean-Pierre Heynderick stelde niet alleen zijn accommodatie ter beschikking, maar zorgde ook voor de catering. Het gros van de spelersgroep -zonder nieuwe gezichten- tekende present.
Pas toen de lokale politici, waarnemend burgemeester Kristof Audenaert, ereburgemeester Norbert De Cuyper en schepen van sport Hans Blomme, vergezeld van de rest van het schepencollege, toekwamen (er was die avond ook de nieuwjaarsreceptie van de stad) spraken voorzitter Dick D'Hoore en trainer Bruno Debo de circa 150 aanwezigen toe. Niet nadat perswoordvoerder Peter Verplancke, die de sprekers inleidde, een warm applaus vroeg voor oud-jeugdvoorzitter en supporter Guido Desimpelaere (76), die begin deze week overleed en maandag ten grave wordt gedragen.
"We zijn financieel gezond, nu nog sportief er bovenop geraken"
Dick D'Hoore bedankte eerst Jean-Pierre Heynderick en blikte vervolgens even terug. "Het seizoen 16-17 leverde een prachtige heenronde op, na Nieuwjaar liep het veel minder en pakten we nog nauwelijks punten en konden niet bevestigen. Niettemin hebben we de spelersgroep een nieuwe kans gegeven, maar de slechte lijn werd dit seizoen niet doorbroken. Integendeel, het jaar 2017 was het slechtste in de geschiedenis van KM. Nauwelijks punten gepakt in de terugronde van het vorig seizoen én veel te weinig in de heenronde van het huidig seizoen. Sportief hebben we gefaald, ook wij als bestuur, maar je kent de wet in het voetbal en dat is dat er altijd één persoon wordt geslachtofferd en dat is de trainer. Het klikte niet meer tussen de spelersgroep en trainer Allan Deschodt, en toch wil ik er op wijzen dat hij heel veel verdiensten heeft gehad en erg veel gedaan voor onze club. We hebben Bruno Debo aangesteld om het behoud te verzekeren. Intussen pakte de vandaag jarige Nigel Smith als interimcoach met de hulp van Tom Vandenbussche wat punten en Bruno moet ons nu in de reeks houden. Desnoods via de barrage, liever rechtstreeks. Ik wil nog meegeven dat we hier schoon schip hebben gemaakt, dat onze penningmeester Linda Beke tegenwoordig iets geruster is en dat we in feite mede door onze goeddraaiende businessclub KM15 2B2, onze sponsors, onze vele vrijwilligers en het bestuur nu een financieel gezonde club zijn. Dat is ook belangrijk als je ziet wat er bij andere clubs gebeurt dezer dagen."
Bruno Debo: "Twaalf jaar heb ik in totaliteit bij Izegem doorgebracht , maar ik heb intussen de charme van Torhout KM leren kennen: een warme club met een pak vrijwilligers. Handhaven in de reeks is moeilijk maar nog haalbaar. Er is voldoende kwaliteit. In deze reeks kan iedereen van iedereen winnen, wat een voordeel maar ook een nadeel kan zijn. Er zijn nog 39 punten te verdienen. We kijken naar de vierde laatste plaats, waar Londerzeel nu staat, met 7 punten meer, niet weinig maar nog 'doenbaar'. De jeugd inpassen tijdens de degradatiestrijd is niet gemakkelijk, ik zal er wel aandacht voor hebben. De sfeer in de spelersgroep is goed én dat is cruciaal, een goeie groepsgeest onder elkaar kan per seizoen 6 of 7 punten opleveren. Hoe mooi zou het zijn dat we op 29 april op de slotdag, na de match tegen Pepingen-Halle, een feestje kunnen bouwen omdat de reddingsoperatie uitgevoerd is."
(DACH)

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net