dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Drie inkomende transfers
  • Slider 1
  • affiche jason page 001

Drie inkomende transfers

Geschreven door Peter Verplancke op .

Trainer Debo kreeg van voorzitter D'Hoore te horen dat het budget volgend seizoen niet naar beneden gaat, integendeel. Hij werkt achter de schermen dan ook hard om vertrekkende spelers volwaardig te vervangen en de ploeg voor volgend seizoen zelfs te versterken. Vandaag zijn we verheugd dat we u de eerste drie inkomende transfers voor 2018-2019 kunnen aankondigen.

De 25-jarige Tim Van Den Boogaerde (29/08/1992) komt over van Eendracht Wervik. De aanvallende middenvelder zette zijn eerste voetbalpassen in clubverband in 2004 bij KV Kortrijk. Na vijf seizoenen trok hij naar Sint-Eloois-Winkel Sport om er na twee jaar naar KFC Meulebeke te trekken waar hij ook voor het eerst voor het A-elftal uitkwam. Daar bleef hij drie seizoenen vooraleer hij in 2014 naar Eendracht Wervik trok. De topschutter, die ook op belangstelling van Harelbeke, Wingene en Menen kon rekenen, speelde er tot op heden 120 wedstrijden en scoorde er 50 doelpunten, waarvan 9 keer dit seizoen.

tn Tim Van Den Boogaerde


De 23-jarige Jonathan Stael (26/07/1994) komt over van reeksgenoot FC Gullegem. De middenvelder zette zijn eerste voetbalpassen in clubverband bij KSV Cercle Brugge in het jaar 2000. Toen hij acht jaar werd maakte hij de overstap naar grote buur Club Brugge KV maar op 16-jarige leeftijd keerde hij terug naar “De Vereniging”. Twee seizoenen geleden maakte hij dan de overstap van de beloften van Cercle naar FC Gullegem.

tn Jonathan Stael


De 25-jarige Brandon Vanderbeken (14/07/1992) komt over van reeksgenoot FC Gullegem. De doelman zette zijn eerste voetbalpassen in clubverband bij Jong-Vijve in 1999. Na zeven seizoenen trok hij naar Wielsbeke waar hij bleef tot hij 24 werd. Sinds 2016 is hij actief bij FC Gullegem en na twee seizoenen volgt hij nu dus zijn keepertrainer Dries Lievens naar Torhout.

tn Brandon Vanderbeken
Torhout 1992 KM heet hen alle drie van harte welkom en wenst hen veel sportieve successen toe met onze club.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net