dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Zevende inkomende transfer
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften

Zevende inkomende transfer

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze club gaat in functie van volgend seizoen ook in de provinciale reeksen op zoek naar talentvolle voetballers en realiseerde deze week daaruit een zevende transfer.

De 25 jarige centrale verdediger Martijn Verhelst (01-12-1992) genoot het grootste deel van zijn jeugdopleiding bij KV Oostende (2005-2012) en kwam er onder Vanderbiest zelfs enkele keren in de A-kern terecht. Zijn eerste voetbalpassen had hij gezet in het millenniumjaar bij KEG Gistel waar hij vijf jaar had verbleven. 

Omdat hij koos voor universitaire studies zakte hij vanuit de kuststad af naar eerste provinciale bij Diksmuide (2012), daarna speelde hij bij Oudenburg (2014), Ex. Zedelgem (2016) en dit seizoen opnieuw Oudenburg in tweede provinciale. Bij die drie clubs samen speelde hij tot op heden 104 wedstrijden en scoorde daarbij 14 keer.

tn Martijn Verhelst
Martijn is terug ambitieus en wilde heel graag zijn kans wagen in het nationale voetbal, die krijgt hij dus volgend seizoen bij onze club. We wensen hem dan ook heel veel sportieve successen toe.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net