dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Onze club haalt scherpschutter uit provinciale reeksen
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften

Onze club haalt scherpschutter uit provinciale reeksen

Geschreven door Peter Verplancke op .

Onze club haalt een tweede talentvolle speler uit de provinciale reeksen, en realiseerde daarmee al een achtste inkomende transfer in functie van volgend seizoen.

De 25-jarige aanvaller Victor Christiaens (22-01-1993) komt over van KWS Lauwe. Hij begon zijn voetbalcarrière in september 1999 bij KSV Waregem waar hij mee overging in de fusie naar SV Zulte-Waregem en er zelfs enkele wedstrijden in PO2 speelde voor het A-elftal.
In januari 2013 maakte hij de overstap voor de rest van het seizoen naar tweede klasser KSV Oudenaarde. Daarna zou hij telkens voor één seizoen naar derde klasser Standaard Wetteren en OMS Ingelmunster in bevordering trekken.
In 2015 ging het voor anderhalf jaar naar eerste provincialer Racing Waregem waar hij eind januari 2017 naar het buitenland trok. Voor de “Rassing” scoorde hij 65 keer in 57 officiële wedstrijden! Dit seizoen is hij actief bij eerste provincialer KWS Lauwe waar hij na een blessure in de voorbereiding tot op heden 7 keer scoorde.

tn Victor Christiaens
De scherpschutter is de zoon van Hans Christiaens, zelf ooit actief bij SK Beveren, Club Brugge, KSV Waregem en in het buitenland Bröndby IF. Onze club heet hem van harte welkom en wenst hem veel sportieve successen toe.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net