dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Benefiet voor Jason Plysier
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften

Benefiet voor Jason Plysier

Geschreven door Peter Verplancke op .

Torhout 1992 KM en de jeugdwerking organiseren in samenwerking met Supportersclub De Clubboys en Scholengroep Sint-Rembert een benefiet voor Jason Plysier die een dringende harttransplantatie onderging.
Het benefiet vindt plaats op zondag 3 juni in de refter van het Sint-Rembert College langs de Bruggestraat 23 te Torhout van 11.00 tot 15.00 uur.

Jason werd voor het eerst onwel op 7 december 2017. Na opname in het AZ Delta Roeselare op 21 december moest hij op 23 december onverwachts overgebracht worden naar het UZ Gent waar hij vier spoedoperaties onderging om hem in leven te houden. Dit in afwachting van een harttransplantatie die normaal tot drie jaar op zich kan laten wachten. Op 5 januari kregen de ouders het bericht dat er zich een wonder had voltrokken omdat er zo snel een hart was gevonden en ’s anderendaags al kon ingeplant worden. Ondertussen is Jason aan de beterhand en volgt hij de hoofdvakken van het 2de Middelbaar aan het Sint-Rembert College via Bednet.

Jason speelde van 2013 tem 2016 bij de jeugd van Torhout 1992 KM waar ook zijn jongere broertje Keanu nog steeds speelt bij de IPU12 en waar ook zijn pa Andy afgevaardigde was. Samen met zijn ma Rebekka is de ganse familie graag gezien bij onze club.

We serveren tijdens het benefiet een spaghetti maaltijd aan 12.00 euro voor volwassenen en 8.00 euro voor kinderen tem 11 jaar. Er is keuze tussen bolognaise of vegetarisch. Kaarten zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar in Cafe Velodroom (Bruggestraat 29) en aan het onthaal van het Sint-Rembert College (Bruggestraat 23) tot en met 15 mei. Opgelet, geen aankoop mogelijk op de dag zelf. Er is ook mogelijkheid om een steunkaart van 5.00 euro aan te kopen.

Het benefiet heeft als bedoeling om de ouders een financieel duwtje in de rug te geven om de zware kosten te helpen dragen.

Namens Torhout 1992 KM, Supportersclub De Clubboys en Scholengroep Sint-Rembert,

ALLEN VAN HARTE WELKOM!

Op de foto herkent u Jason en zijn verjaardagstaart met KMT logo.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net