dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - ASC Havinnes - KMT 1-2
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften

ASC Havinnes - KMT 1-2

Geschreven door Peter Verplancke op .

Met de hakken over de sloot. Het hoeft niet altijd mooi te zijn, zeker niet in een bekerwedstrijd waar enkel winst telt. Maar dat het beter zal moeten, dat staat als een paal boven water. Met twee doelpunten in het slot van de wedstrijd zat het venijn in de staart. Lees verder voor het volledige verslag, enkele foto's kan je vinden op onze facebookpagina.

Nog voor de wedstrijd viel Cornelis tijdens de opwarming gekwetst uit. Christiaens nam zijn plaats in de basis in waardoor Couwyzer op het blad kwam als invaller.

Het eerste half uur startte de thuisploeg met de gashendel op 100 procent. KMT was nergens, won geen enkel duel en liep achter de feiten aan. OK, de staat van het terrein was niet in het voordeel van onze ploeg maar dat mag geen excuus zijn voor het lakse spel. Cordie moest al na tien minuten redding brengen op de lijn. Na een half uur kwam KMT voor het eerst echt in het strafschopgebied van de tegenstreven en Hollevoet werd foutief gestopt. Strafschop, feilloos omgezet door onze kapitein Cordie en 0-1 op een diefje.

Enkele minuten later zorgden twee defensieve blunders ervoor dat doelman Vanderbeken de handen uit de mouwen moest steken. Eerst was er een mistasten van Maes en even later een te korte terugspeelbal van Defevere waardoor Seignez tot twee maal toe alleen voor onze doelman opdook. Twee keer hield hij de ploeg recht.

KMT kon nog één keer tegenprikken als Tanghe met een hakje Neu alleen voor de doelman zet maar die laatste brengt ook redding, we gaan rusten met een gevleide 0-1 voorsprong.

Een iets beter KMT in de tweede helft, met meteen een schot van Vanysacker maar geen probleem voor de doelman. Aan de overkant kapt Taquet zich vrij maar ook Brandon kan redding brengen. Op het halfuur schiet Doignon onbegrijpelijk naast, hier komt KMT alweer goed weg.

De tweede helft speelt zich vooral op de helft van de tegenstander af maar tot tien minuten voor tijd leverde dit niet echt veel op voor KMT. Na vijf minuten moest Tanghe al gekwetst naar de kant als hij een knie op de borst te verwerken kreeg. De thuisploeg had duidelijk erg veel krachten verspeeld in de eerste helft, KMT had nu wel veldoverwicht maar veel leverde dat niet op.

Plots kan Neu zich doorzetten op rechts en als hij ook de doelman omspeelt is hij te ver uitgeweken. Nadat hij de achterlijn volledig afloop ziet hij vlak voor doel een verdediger hem beletten om de bal alsnog in doel te werken. Dit had de bevrijdende 0-2 moeten zijn.

Toch komt die er. Met nog twee minuten te spelen kan Hollevoet de bal op de achterlijn terug leggen op het hoofd van de volledig vrijstaande Stael die kan inkoppen, 0-2. Wedstrijd gespeeld denk je dan maar direct daarna kunnen de bezoekers in de slotseconden nog tegenscoren en zo ook verdiend hun doelpuntje meepikken, 1-2. Meteen ook de eindstand.

Opstelling KMT:

Vanderbeken, Maes (46'), Defevere, Steur, Hollevoet, Stael, Christiaens (46'), Tanghe (50'), Goddeeris, Cordie en Neu.

Wisselspelers KMT:

Bouckaert (46'), Vanysacker (50'), Couwyzer en Verhelst (46')

Doelpunten:

30' 0-1 Cordie (Strafschop) 88' 0-2 Stael en 90' 1-2

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net