dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Spouwen-Mopertingen - KMT 0-0 (5-4)
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften

Spouwen-Mopertingen - KMT 0-0 (5-4)

Geschreven door Peter Verplancke op .

KMT moest 210 km (X2) rijden, was 12 uren onderweg en kwam ontgoocheld, maar met een hoopgevende prestatie terug uit Limburg. Na 90 minuten stond het nog steeds 0-0 waardoor de winnaar via de loterij van strafschoppen bekend moest gemaakt worden. Daarin toonde de thuisploeg zich net iets frisser dan KMT. Onze ploeg oogste wel heel wat lof bij de thuisploeg, vorig seizoen nog derde in Tweede Klasse Amateur B, die onder de indruk was van de Torhoutse prestatie.

De thuisploeg schoot het best uit de startblokken, na 9' schoot de teruggehaalde spits Timmermans voorlangs. KMT was niet onder de indruk en ging vrank en vrij vooruit voetballen. Iets over het kwartier een eerste grote kans van de wedstrijd. Shema met een mooie actie tot bij Neu aan de buitenkant, Vanysacker kwam een teen tekort en kon net niet bij de voorzet en aan de tweede paal schoot Hollevoet in het zijnet. Direct daarna probeerde Shema het met een afstandschot maar die ging net over.

We spreken minuut 21 als de zeer bedrijvige Shema zich door de defensie weet te werken en foutief wordt afgestopt, scheids- en lijnrechter doen alsof hun neus bloed en KMT voelt zich een eerste keer bestolen. KMT met de wind in de rug is duidelijk de betere ploeg in de eerste helft en blijft verder op zoek gaan naar dat eerste doelpunt. Met nog vijf minuten op de klok lukt dat ook. Na alweer een schitterende actie van Shema kan Steur de bal in doel werken maar hij werd volledig onterecht afgevlagd voor buitenspel. KMT voeld zich hier een tweede keer bestolen want er stond nog een verdediger op de doellijn.

Vlak voor rust kon ook de thuisploeg nog eens dreigen maar Timmermans ziet zijn plaatsbal naast de verkeerde kant van de paal gaan. We gaan rusten met 0-0 en daar mag vooral de thuisploeg blij mee zijn.

De tweede helft start met Sennesael in de basis voor Tanghe. KMT dat nu wind tegen heeft krijgt het moeilijk maar geeft geen kansen weg. Twintig minuten voor tijd dan toch een kans voor de thuisploeg als Geurts de bal maar net naast schuift. Vlak daarvoor kwam Christiaens in de plaats van Hollevoet. Even later met nog een kwartier te spelen kopt Steur een voorzet van Shema in tweede instantie met het achterhoofd maar net naast.

In minuut 78 is het aan onze doelman Vanderbeken om zich een eerste keer echt te onderscheiden. (Hij had een rustdag in vergelijking met vorige week!) Choua kan zich op rechts doorzetten tot op de achterlijn en de bal terugleggen op Van Oudenhove. Die ziet zijn geplaatst schot in hoekschop gewerkt worden door Brandon.

Met nog tien minuten te spelen voelt KMT zich een derde keer bestolen, als duidelijk handspel in de zestien ook niet bestraft wordt. Je voelde het aankomen, dit zou niet onze dag worden. KMT had veel krachten verbruikt en de thuisploeg kwam nog een paar keer gevaarlijk opzetten maar scoren lukte ook niet meer. Zo eindigen we waar we begonnen, met een brilscore. Strafschoppen moeten nu beslissen wie volgende week thuis Bocholt of Ganshoren mag ontvangen.

In de strafschoppenreeks was de thuisploeg iets koeler dan KMT. Nadat beide ploegen elk zes strafschoppen getrapt hadden stond het 5-4 in het voordeel van de thuisploeg dat volgende week Ganshoren mag ontvangen. Voor KMT mistten Verhelst en Neu, Cordie, Christiaens, Shema en Sennesael trapten wel raak.

Hoopgevende prestatie waarin uitblinkers noemen andere speler onrecht zou aandoen. KMT speelde een collectief sterke wedstrijd vanuit een goede organisatie en gaf weinig kansen weg tegen een topclub uit een reeks hoger!

Opstelling KMT:

Vanderbeken, Bouckaert, Defevere, Steur, Hollevoet (68'), Vanysacker, Tanghe (46), Verhelst, Shema, Cordie en Neu.

Wisselspelers KMT:

Meeuws, Sennesael (46'), Christiaens (68') en Van Wijk.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net