dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1 : 4 K.V.K. Westhoek (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1 : 4 K.V.K. Westhoek (B)
Match
Opstelling
Speeldag 21
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 4
K.V.K. Westhoek (B)
16-02-2018 20:00
 Jordi Maes 1 43'    
 Liam Driessens 1 56'    
 Jordi Maes 1 56'    
 Iony Sabbe 1 69'    
 Loïc Bouckaert 1 69'    
 Midas Catteeuw 1 71'    
 Enrique Tanghe 1 71'    
 Midas Catteeuw 1 75'    
 Lander Morel 1 78'    
 Kenneth Callewaert 1 78'    

Hoe langer een zegereeks duurt, hoe dichterbij de nederlaag is! Gisteren was het dan zover, na vijf opeenvolgende overwinningen gingen onze beloften met (te) zware 1-4 cijfers de boot in tegen KVK Westhoek.

KMT zette meteen druk naar voor maar het was direct duidelijk dat de bezoekers een muur zouden optrekken en niet met open vizier zouden spelen. Onze jongens vonden niet direct een oplossing en de laatste pas kwam dan ook telkens niet goed aan.

Halfweg de eerste helft was de eerste de beste kans voor de bezoekers wel raak, een mooi geplaatste bal van El Hajji zorgde voor de 0-1.

Tee minuten later zorgde een onterechte strafschop (bal zuiver in hoekschop gewerkt) voor een dubbele achtestand via opnieuw El Hajji, 0-2.

KMT bleef verder proberen en kort voor rust lukte het dan toch. Een voorzet van Bouckaert werd door Maes ingetikt van dichtbij, 1-2. Aansluitingstreffer die tijdens de rust voor hoop zou moeten zorgen.

Die hoop was echter van korte duur. Slechts vijf minuten gespeeld in de tweede helft als El Hajji alleen op doelman Meeuws mag afgaan en met een stifter zijn derde van de avond kan aantekenen en meteen de 1-3 op het bord zet.

De wedstrijd lijkt hierdoor meteen gespeeld, onze jongens kunnen vandaag niet de mentale weerbarheid tonen om terug te vechten. Een mindere partij en een verdedigend sterk bezoekend blok zorgen hiervoor.

Een drietal wissels omdat Maes, Bouckaert en Tanghe ook zondag mee moeten met de A-kern kunnen ook het tijd niet keren. Met nog twintig minuten op de klok kan Landuyt er op tegenaanval zelfs nog voor veel te zware 1-4 cijfers zorgen.

De belfoten weten terug wat verliezen is, tijd dus om zich volgende week op het veld van Gullegem te herpakken.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net