dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2 : 3 Racing Club Harelbeke (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2 : 3 Racing Club Harelbeke (B)
Match
Opstelling
Speeldag 3
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 3
Racing Club Harelbeke (B)
14-09-2018 20:00
 Matteo Couwijzer 1 19'    
 Midas Catteeuw 1 46'    
 Jordi Maes 1 46'    
 Broes Van Wijk 1 52'    
 Quinten Samyn 1 57'    
 Wout Depotter 1 59'    
 Gaulthier Taveirne 1 59'    
 Tiebe Van Ruysseveldt 1 65'    
 Pär Vervalle 1 65'    

De wedstrijd begon heel slecht voor KMT. Reeds na drie minuten keken onze jongens tegen een achterstand aan als Maes onder de bal doorgaat bij een inworp en ook doelman De Wilde niet echt vrijuit gaat bij een verre boogbal, 0-1. Het moet wel gezegd dat hij verder een sterke wedstrijd keepte, vooral in 1 tegen 1 situaties een paar keer zeer sterk.

De gelijkmaker van Couwijzer was bijna een kopie van de goal van de bezoekers, ook hier een boogbal van Matteo en de doelman ook iets te ver uit zijn doel ziet de bal over hem in doel verdwijnen. In de actie daarvoor zagen we een prachtige lobbal van Vervalle die op zich al een doelpunt verdiende maar de bal viel via de lat terug in het spel en kwam zo na ontzetten terug bij Matteo, 1-1.

Lang kon KMT niet genieten van die gelijkmaker want opnieuw ging de verdediging in de fout met een slechte controle van Maes die zijn opponent niet meer kon bijhouden, hij zette de 1-2 ruststand op het bord.

KMT probeerde in de tweede helft de scheve situatie recht te zetten (Catteeuw kwam in voor Maes) maar kreeg al vroeg opnieuw een domper te verwerken. Een hoekschop werd aan de tweede paal terug in de kleine backarea gelegd en opnieuw niet scherp genoeg verdedigen lag aan de basis van een derde doelpunt aangetekend met een hieltje van een volledig vrijstaande aanvaller, 1-3.

KMT zette nu alles op alles om toch nog iets terug te doen. Nog voor het uur kon Quinten Samyn met een prachtig afstandschot de aansluitingstreffer aantekenen, 2-3 en terug hoop bij de jonge KM-ers.

Als de bezoekers met nog een kwartier te spelen met tien komen te staan door een tweede gele kaart voor Decostere werd de hoop op minstens een gelijkspel nog iets groter. En terecht want KM ging nu gretig op zoek naar dat derde doelpunt. 

Het was wel opletten voor de snelle tegenaanvallen van de paarswitten maar als ze er dan nog eens doorkwamen was daar een puike doelman De Wilde.

Wat KMT ook nog probeerde, scoren lukte niet meer en zo werd voor de tweede opeenvolgende keer thuis verloren tegen tien tegenstrevers. Veel goede wil, dat wel maar enkele spelers blijven onder hun niveau presteren, anderen voeren ook de gevraagde taken onvoldoende uit. Volgende week dan maar proberen de eerste drie punten te pakken op de enige Oost-Vlaamse bodem dit jaar, met name Sparta Petegem.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net