dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1 : 4 K.V.K. Westhoek (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1 : 4 K.V.K. Westhoek (B)
Match
Opstelling
Speeldag 7
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 4
K.V.K. Westhoek (B)
12-10-2018 20:00
 Midas Catteeuw 1 51'    
 Romeo Dekeyser 1 61'    
 Lennert Lingier 1 61'    
 Lars Verstraete 1 63'    
 Wout Depotter 1 63'    
 Pär Vervalle 1 63'    
 Iony Sabbe 1 63'    
 Matthias Leeman 1 68'    
 Gillian Pype 1 68'    
 Cedric Strobbe 1 85'    

Zware thuisnederlaag voor onze jongens die ook even zwaar overklast werden door hun "leeftijdsgenoten" uit Westhoek!

De eerste helft kon KMT nog zijn voet naast die van de bezoekers plaatsen. De bezoekers claimden wel het balvoordeel maar ook KMT kon geregeld goed counteren, echter zonder gevaar voor doel. De bezoekers vonden een tweetal keer een goed keepende Kjell De Wilde op hun weg.

Vlak voor rust viel dan nog enigsinds verrassend een doelpunt, iedereen had zich al neergelegd bij een 0-0 ruststand. Maar dat was zonder Deconinck gerekend die een hoekschop ongehinderd keihard in doel mocht koppen en zo toch nog voor de 0-1 ruststand zorgde.

En zoals we reeds gewoon zijn van onze jongens kwamen ze ook nu weer niet scherp genoeg uit de kleedkamers. Binnen de drie minuten kregen we nog twee doelpunten tegen. Eerst werd een hoekschop in de eerste zone in eigen doel gewerkt door Van Ruysseveldt en twee minuten later werd centraal balverlies afgestraft en als ook Strobbe zijn interceptie mist en Dejonghe kan scoren, 0-3. Match gespeeld dus nog voor hij goed en wel begon.

En toch rees er nog heel even hoop bij de thuisploeg als een schot van Samyn met de arm in de zestien werd gestopt en Midas Catteeuw de strafschop feilloos omzet, 1-3.

De hoop was echter van korte duur want vijf minuten later werd een voorzet door de snel inkomende Ketels die zo Strobbe opnieuw verrast ingetikt en meteen de 1-4 eindstand op het bord prikt.

Enkele vervangingen bij KMT kunnen het tij niet meer keren maar ze kunnen de bezoekers wel nog beletten om de score hoger op te drijven. Tot overmaat van ramp krijgt een (gefrustreerde?) Strobbe nog twee maal geel en mag hij vijf minuten voor tijd gaan douchen.

Zeer zwakke wedstrijd van onze mix van IPU19 met beloften (nochtans tegen leeftijdsgenoten!) die nu aan bezinning toe zijn want de ganse wedstrijd werden ze overspeeld. Herpakken op het veld van Mandel in Ingelmunster is nu het belangrijkste.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net